• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Parandjenja...

Mu me kane ndodh gjera te kqia.
Nuk ishte bukur fare.
Dhe pse jan te kqija Zhoki te pakten ti e ke institin e parandjenjes, dmth mund te pergaditesh icik per keto gjera.
Psh une kam vllain e vogel deri tani mbrenda 7 Muajsh ka bo 5 Aksidente me makine, tani dhe M5 ma theu, dmth para se te ndodhte me morri tha po e ndjej ce do perplasem pas 1 ore me morri tha e thyva makinen, dhe mund ta imagjinosh ku i ndodhi ?
Ne parking te pompes se benzines duke u fut ke benzini i kishte ren Atyre Betonave ce bejn ndarjen e pompave, thy parakolp trekandesha mbajtesat Goma e shum gjona kshtu t'jera teknike.

Por e parandjeu te pakten ishte duke u pergaditur per keto gjera

Po

Dhe pse jan te kqija Zhoki te pakten ti e ke institin e parandjenjes, dmth mund te pergaditesh icik per keto gjera.
Psh une kam vllain e vogel deri tani mbrenda 7 Muajsh ka bo 5 Aksidente me makine, tani dhe M5 ma theu, dmth para se te ndodhte me morri tha po e ndjej ce do perplasem pas 1 ore me morri tha e thyva makinen, dhe mund ta imagjinosh ku i ndodhi ?
Ne parking te pompes se benzines duke u fut ke benzini i kishte ren Atyre Betonave ce bejn ndarjen e pompave, thy parakolp trekandesha mbajtesat Goma e shum gjona kshtu t'jera teknike.

Por e parandjeu te pakten ishte duke u pergaditur per keto gjera
Shyqyr zotit qe ka shpetu vete!

Back
Lartë