Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mu me kane ndodh gjera te kqia.Parandjenja eshte gjeja me e bukur qe mund te ndodh kur behet e realizushme.
Dhe pse jan te kqija Zhoki te pakten ti e ke institin e parandjenjes, dmth mund te pergaditesh icik per keto gjera.Mu me kane ndodh gjera te kqia.
Nuk ishte bukur fare.
Cthuaj ne dru e ne gur,budalaqe ?Un kam parandjer shume gjera dhe realisht me kan dal, tani se fundmi kam parandjenjen se do vdes ? ishalla spo del ?
Se gjen gje gjen e keqe po he ?Cthuaj ne dru e ne gur,budalaqe ?
Shyqyr zotit qe ka shpetu vete!Dhe pse jan te kqija Zhoki te pakten ti e ke institin e parandjenjes, dmth mund te pergaditesh icik per keto gjera.
Psh une kam vllain e vogel deri tani mbrenda 7 Muajsh ka bo 5 Aksidente me makine, tani dhe M5 ma theu, dmth para se te ndodhte me morri tha po e ndjej ce do perplasem pas 1 ore me morri tha e thyva makinen, dhe mund ta imagjinosh ku i ndodhi ?
Ne parking te pompes se benzines duke u fut ke benzini i kishte ren Atyre Betonave ce bejn ndarjen e pompave, thy parakolp trekandesha mbajtesat Goma e shum gjona kshtu t'jera teknike.
Por e parandjeu te pakten ishte duke u pergaditur per keto gjera
Patjeter qe po dhe per dreq me dalin gjithmon ashtu siç i parandjeje…. Eshte ndjenje e çuditshme ne fakt…..e pa’shpjegueshme.View attachment 150672
A ka mundesi qe nje njeri normal te ndjeje gjerat pa ndodhur.?
A besoni ne keto gjera ju?...
A ju ka ndodhur ndonjehere??