Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pergjigju kur te duash file edhe un i pire isha kur bera temen hahahaNikolaq o file keto diskutime behen ne mengjes kur e kemi mendjen te kthjellet.. tani ca pergjigjie pret nga une qe kam pire jja 10 gota ?
Tani po pergatitet viçi te futet ne kasolle derman.. as pamje as personalitet ?pergjigju kur te duash file edhe un i pire isha kur bera temen hahaha
te paska bere mire sezoni haha mavridhou e ka fajin hahahaTani po pergatitet viçi te futet ne kasolle derman.. as pamje as personalitet ?
Sa te duash prndj duhet pasur kujdes se te prishin horizontin??Lool @Kiddo ,ka majmune e majmune ,sorra e sorra krahethyera ?
e mire eshteAhhhh Nikolaq ,Nikoleten e kam si shpirt,mike te mire ?
Me siguri ti e ke horizontin e hapur deri sa fluturon ne hene .. ?Sa te duash prndj duhet pasur kujdes se te prishin horizontin??
Ufff pafundsi madje je i mirepritur dhe ti?Me siguri ti e ke horizontin e hapur deri sa fluturon ne hene .. ?
Qenke e mire dhe ne poezi lolUfff pafundsi madje je i mirepritur dhe ti?
Jo jo e kam 8 letersin?Qenke e mire dhe ne poezi lol
Urime ,mjafton se ja bastarduam temen Nikolaqit ?Jo jo e kam 8 letersin?
Hi!Nëse më terheqën fizikisht jam e interesuar ti njoh dhe personalitetin...
Hi dhe ty! ?Shalet.?