01:01 loqk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahahahahahaahahahaha prz cne une a puntamento edhe e le fare bandillin ne diell ???? mire ja ke bo plenaxhiut ska qe rrisk ?Qashtu dhe un si ty . Nje dite vuna alarmin .
do ti e kapa pa alarm e kur bie po thoja ça appuntamento kom hum ???
E ? krejt
ehhhhhh ??
Aty te ngrofet ne diell . Tna e di kimetin ?????Hahahahahahahaahahahaha prz cne une a puntamento edhe e le fare bandillin ne diell ???? mire ja ke bo plenaxhiut ska qe rrisk ?
??O florini kthym nbronx ?? 10:01
Prototipo ????11h11@Ai_Tipi
I hiku biznesi mgja. Spo e perpallonte dot ???Llaqi ska ca bo se me shpirt me knon mu mbo magji ???
12 .12ca prototipi kam in mi ? un smerrem me prototipe![]()
jooo jo thuhet qe dikush te don mduket12 .12
cfare thuhet ? ?
se kush me urren ?(nese do e kapja . per pak me iku ?)
Kujt i ka ik truri refugjat me m'dasht mua ? ?jooo jo thuhet qe dikush te don mduket![]()
hahahahahahaha pse mojjj femrat per tu dasht jan krijuKujt i ka ik truri refugjat me m'dasht mua ? ?
Nuk qenke aq "budalla" sa dukesh jo (shaka ) ? i paske 2 pare mend ?hahahahahahaha pse mojjj femrat per tu dasht jan kriju![]()
Shiko , ju keni kendveshtrrim tjeter per mua ... un nuk jam budalla un jam karagjoz ???Nuk qenke aq "budalla" sa dukesh jo (shaka ) ? i paske 2 pare mend ?