?pa tarzanin sluj vend jo?Ik moj tarzane ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
?pa tarzanin sluj vend jo?Ik moj tarzane ?
Na fal shefi...Une e them nje tjeter:
Pse banalizoni me temen?
Nese s’jeni te interesuar per perrallat e ti dhe shkrimet e @Harrakati dilni nga tema kapni tem t’jeter!
Jo jo,mos ikni pa blerë gjë .Une e them nje tjeter:
Pse banalizoni me temen?
Nese s’jeni te interesuar per perrallat e ti dhe shkrimet e @Harrakati dilni nga tema kapni tem t’jeter!
Tek "poezitë e harrakatit",aty janë të gjitha. Zgjidhni çfarë të doni. Por,më ngjan se poezitë e mija shijohen më mirë kur lexohen. Me voice...ndofta nuk del gjë. Se janë edhe të shkurtëra.I thash Harrakti do e bej te famshem,Harrakati zgjidhe nje poezi me te bukur,se do ta lexoj me voice?
Merreni poezinë seriozisht.@Harrakati ca mendimi ke perpoezine time meqense ti je shrimtar me i mirefillte se une..
Jam kurioz te di vleresimin tend?
Ej,po ti fol shqip o i uruar,se nuk të mora vesh.Kati a bohet me ti kam? ?
Une shume seriozisht te pyeta.Merreni poezinë seriozisht.
Mi jep shkrimet, leket ti kam borxhEj,po ti fol shqip o i uruar,se nuk të mora vesh.
Mos më merr mua seriozisht,por poezinë ,ajo ishte përgjigja ime.Une shume seriozisht te pyeta.
Jo ore,qenke i zgjuar ti. Mua mu deshën tre vjet për t'i shkruajtur.Mi jep shkrimet, leket ti kam borxh![]()
Per 3 Vjet I ke te sigurta leketJo ore,qenke i zgjuar ti. Mua mu deshën tre vjet për t'i shkruajtur.
Seriozisht e kam,nuk tallem. Mos kujtoni se letërsia bëhet për një ditë,as për një muaj. Harry Pottery u shkrua për 7 vjet,dhe u deshën edhe tri vjet të tjera për tu botuar. Nëse do të shkruash dicka,duhet ta rishkruash të paktën 100 herë.Per 3 Vjet I ke te sigurta leket![]()
Te besoj, shaka bej!Seriozisht e kam,nuk tallem. Mos kujtoni se letërsia bëhet për një ditë,as për një muaj. Harry Pottery u shkrua për 7 vjet,dhe u deshën edhe tri vjet të tjera për tu botuar. Nëse do të shkruash dicka,duhet ta rishkruash të paktën 100 herë.
Ce do?Nga vajti ai @Juno ...
Dëgjo ,o @Juno. Ti më ofrove para për librin ,evro,por unë nuk marr dot para nga njerëzit pa dhënë diçka në këmbim. Arsyeja: im atë mori njëherë para nga dikush,edhe pasi nuk kishte si ti kthente,ai personi një vit të tërë na ka terrorizuar si familje. Një ditë më erdhi dhe mua në konvikt ,tek Qyteti Studenti,edhe unë ika me vrap. Në fund,meqë babi nuk kishte si ti kthente, i prenë dorën. Ndaj në përrallat e mija ka shumë njerëz me dorë dhe këmbë të prera.Ndaj ,nëse do ta financosh librin,duhet të bëhemi bashkë autorë ,sepse unë nuk mund të marr para prej teje,pa ofruar diçka në këmbim.Ce do?