Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po dale bre,se unë kam dalë për të shitur,jo për të blerë .. se u bëmë si tregu fshatar këtu .harrakati i ke disa i kam postu shifi merri dhe ato shiti![]()
une ti shef pa lek merriPo dale bre,se unë kam dalë për të shitur,jo për të blerë .. se u bëmë si tregu fshatar këtu .
Marketing o lla. ?Plazh nudo...dmth nga ato plazhet ku zhvishen femrat....çfarë dreqin po them keshu,ku e kisha mendjen e ku ma cuan. Ik o Tristan,ik me gjithë plazhet nudo.
tristan po me konfiskim bohet gjoMarketing o lla. ?
Tristan është edhe Vlonjat. Andej konfiskimin e kanë zanat....tristan po me konfiskim bohet gjo![]()
Per site e ballit te them o vëllatristan po me konfiskim bohet gjo![]()
dmth ok ok ishalla e ble harrkati ti biem me qaf atije pasajPer site e ballit te them o vëlla
Un % paguhem
Tia ngec asllanit esht krim. ?
60 vjec tu bo humor burgu neper forume. Ti qofsh. LolShës nje cop dët ne Vëlorë.
I përshtatshëm per plazh nuđo. ?
Rëstoranti i Ylvies e Asllanit eshte treqint meter vij ajrore.
Asllani ka e tylbi. ?
Asllanylvie_vëlora@yahoo.gr
Andëresën e emejllit ia ka hap nipi i tij qe rri ne grecia
Pronari u cmënd. ?
Hahahaha ja si du kapelat??adeille te shkruj une dy me bej pak kapelen e punes te famshme![]()
Me porosi nuk shkruaj dot. Nuk më del...Harrakati po shkrove nje poezi per mua te bej te famshem sa qe dhe corapet e tu do dalin ne shitje me ofert gigante?
Se ka ate mendje ai. ?dmth ok ok ishalla e ble harrkati ti biem me qaf atije pasaj
Me ca shkrun pra?Me porosi nuk shkruaj dot. Nuk më del...
Me dorë...me ca tjetër.Me ca shkrun pra?
Hahahah lol nga cka frymezohesh e kishaMe dorë...me ca tjetër.
Ncire njo hajt ?Shes poezite e mija 1000€
Cmimi i padiskutueshem..
Pres ofertat tuaja...
Po ik o Joker,mos më prish pazarin.Shes poezite e mija 1000€
Cmimi i padiskutueshem..
Pres ofertat tuaja...