Po un mar jam Melodyy qe mendove per ate.Jo mej ste kam pyet ty un mendova per ate Vetvetja ce eshte Melodyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po un mar jam Melodyy qe mendove per ate.Jo mej ste kam pyet ty un mendova per ate Vetvetja ce eshte Melodyy
A po a ? un mendova se ajo , po kem shenu nja 10 her chat netedy se asigjo lolPo un mar jam Melodyy qe mendove per ate.
Ahh: po thu qe ke shenu para 3 viteve ?!!A po a ? un mendova se ajo , po kem shenu nja 10 her chat netedy se asigjo lol
Jaa nuk kenke ajo pra tash von nje me nick Melodyy po rin te netedy chat mendova se ajoAhh: po thu qe ke shenu para 3 viteve ?!!
Se ka tre vite qe kam lan ate.?
Wwaaaaaaaaaaaa waaaaaa waaaaJaa nuk kenke ajo pra tash von nje me nick Melodyy po rin te netedy chat mendova se ajo
Jo be femer osht , veq qe ta paska mor nick ty ajt se ka plot tjer nickaWwaaaaaaaaaaaa waaaaaa waaaa
Oo @centos shko bëj ban asjt Melodyy që merr nick timin dikur .
Ejj mos je tu fol me nji nesti mar dreq, asht djal poor prz hyte me nick temin tan kohen. ??????
ca shenje je ti Klodi? se ke karakter pozitiv..Nga familja ime
Peshorjaca shenje je ti Klodi? se ke karakter pozitiv..
thashe edhe une pse je kaq njeri i mire ? kam burrin peshorja ?Peshorja
Qenka njeri i mire ?thashe edhe une pse je kaq njeri i mire ? kam burrin peshorja ?
sinqerisht jane njerez te mire ?Qenka njeri i mire ?
Un e kam dem ?sinqerisht jane njerez te mire ?
I mire sjam jo se dreq jam po le ca duke keshut i mire ???thashe edhe une pse je kaq njeri i mire ? kam burrin peshorja ?