• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nuk e kuptoj perse mua me fshijne gjithmone.

Nga 8 perralla qe postova,paskan lene vetem 3. Nese nuk i doni dhe ato te trija,ma thoni,qe ti fshij vete. Keshtu me ndodh kudo,dhe nuk e kuptoj perse.
Mua nuk po me ecen fare. Edhe sot dola qe pa gdhire,edhe pashe para pallatit makinen e funeralit. U llahtarisa,se kujtova se kish ardhur per mua. U futa ne shpi dhe mbylla deren,se kam fobi nga vdekja. Pas dy oresh ja nisen ulerimat. Kish vdekur nje fqinji im. Me erdhi keq per fqinjin,po tashi nuk dilja dot jashte. Ters hesapi....duhet me shku te ndonje Hoxhe te me kendoje.

mos u anko shum :p

ps: uroj tjen aty ama , se ka dhe njerez qe sja dine vleren artit sot

Mua nuk po me ecen fare. Edhe sot dola qe pa gdhire,edhe pashe para pallatit makinen e funeralit. U llahtarisa,se kujtova se kish ardhur per mua. U futa ne shpi dhe mbylla deren,se kam fobi nga vdekja. Pas dy oresh ja nisen ulerimat. Kish vdekur nje fqinji im. Me erdhi keq per fqinjin,po tashi nuk dilja dot jashte. Ters hesapi....duhet me shku te ndonje Hoxhe te me kendoje.
Ky rast do te frymezoje akoma me shum per te shkruar nje perrale per ata qe jane ne pragun e vdekjes , fizikisht apo emocionalisht ska rendesi :D

mos u anko shum :p

ps: uroj tjen aty ama , se ka dhe njerez qe sja dine vleren artit sot
Vallahi,nuk e di. Une vetem 3 gjeta....Sa per artin,njerezit nuk e cajne shume koken. Flas per ketu tek ne,se jashte eshte ndryshe.

Ky rast do te frymezoje akoma me shum per te shkruar nje perrale per ata qe jane ne pragun e vdekjes , fizikisht apo emocionalisht ska rendesi :D
Po,cdo element me frymezon. Po nuk eshte se une i kerkoj keto gjera,ato vijne vete.

se sja dine vleren
Nuk e di. Sidoqofte,te mos u biem shume ne qafe shqiptareve. Njehere bera nje prove me nje italian. Perktheva perrallen "Pese Shoket",edhe ja dhashe ta lexonte. Ai s'kuptoi asgje. Nuk do shume mend per te kuptuar nje perralle,po ai meazallah se e kapi...pastaj filloi te bente verejtje te tipit "kodra pas bregut". U zhgenjeva keq.

Back
Lartë