Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pjeserisht e vertete...sepse e kishim te zgjuarsia me shume sesa te ndjenjat dhe njeri i mire apo i keq ?? (sorry per repliken ?) po sa per tndez sherrin po e bej ???Nga te dyja, por nga pergjigjet tregon si ndihet, apo mendon dhe kjo te ben ta vleresosh me shume besoj une?
Une e thashe edhe si mendon?Pjeserisht e vertete...sepse e kishim te zgjuarsia me shume sesa te ndjenjat dhe njeri i mire apo i keq ?? (sorry per repliken ?) po sa per tndez sherrin po e bej ???
Nese nuk di te perceptoje nje pergjigje, nuk di ç' te them se çfare mund te quhet nje person!Dallohet nga të dyja, por më shpejt e kupton nga pyetjet...
Këndvështrim interesant por nuk pajtohem... Tani copy-past mund të jetë dhe përgjigjja. Pyetja është shumë e vështirë se sa përgjigjja rëndom. Sepse pyetje është ide origjinale nismëtare, ndërsa përgjigja është vazhdim i idesë së fshehur përbrenda pyetjes... Sidoqoftë thjeshtë janë këndvështrime të ndryshme...Nese nuk di te perceptoje nje pergjigje, nuk di ç' te them se çfare mund te quhet nje person!
Ndersa formulimi i pyetjes mund te jete dhe copy-paste ?
Faleminderit ?Këndvështrim interesant por nuk pajtohem... Tani copy-past mund të jetë dhe përgjigjja. Pyetja është shumë e vështirë se sa përgjigjja rëndom. Sepse pyetje është ide origjinale nismëtare, ndërsa përgjigja është vazhdim i idesë së fshehur përbrenda pyetjes... Sidoqoftë thjeshtë janë këndvështrime të ndryshme...
P. S. Nga përgjigjja juaj kuptoj se jeni intelegjent/e ?
Tani dhe dinakëra është pjesë e zgjuarsisë, mund të jetë e mbrapsht, por është e zgjuar. Dikush jo i zgjuar, s'mund të jetë dinak... E kupton poentën time?Faleminderit ?
Por, pyetja mund te jete me dinake, jo me e zgjuar besoj une!
Pergjigja tregohet me intelekt!
Dyshoj ne perceptimin tuaj, nje njeri i zgjuar eshte i zgjuar dhe gjithmone flet ne baze te zgjuarsise, inteligjences, dijes, ndersa nje dinak eshte tjeter gje, flet vetem ne baze te poshtersise dhe experiences dhe perfitimit.Tani dhe dinakëra është pjesë e zgjuarsisë, mund të jetë e mbrapsht, por është e zgjuar. Dikush jo i zgjuar, s'mund të jetë dinak... E kupton poentën time?
E kuptoj çfarë thua por s'pajtohem. Dua të them që i mirë ose i keq janë kategori morale... Pra, dhe ai i keq, për vete është i mirë, është i keq ndaj të tjerëve por jo ndaj vetës...Dyshoj ne perceptimin tuaj, nje njeri i zgjuar eshte i zgjuar dhe gjithmone flet ne baze te zgjuarsise, inteligjences, dijes, ndersa nje dinak eshte tjeter gje, flet vetem ne baze te poshtersise dhe experiences dhe perfitimit.
Me pelqen arsyetimi jot.Jepni argumentin tuaj mbi temen!