• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Njerezit e mire a i fshehin plaget ne shpirt ?

Se di si ndahen njerezit e mire dhe njerezit e keqij ne marredhenie me fshehjen e ndjenjave....bhooo

Ama di qe plaget e mia di ti fsheh, edhe kur behem copash....
Nese sdua une ti shfaq, ska shanc askush te kuptoj asgje!

Me ben kjo njeri te mire? Jo jo kjo me ben te forte....kaq!

Mua më tradhëton mimika?
Shpesh herë i fsheh medemek por prapë zbehet çehrja.

Si mendoni miq:
A i fshehin plaget ne shpirt njerezit e mire?

Mendoj se eshte pak e dukshme kjo gje.
Njerezit e mire kane pak pluhur,
Cudiberes ne xhepat e tyre.
Te jene ne gjendje te bojne te pamunduren ler te tjeret,te japin gezim dhe lumturi.
Sidoqofte,nganjihere te berit mire dhe mosmarrja
Ne kembim mund te demtoje,dhe shkaktoje shume plage perpiqen ti fshehin.
Po ju si mendoni?
Une mendoj se gjithcka qe ben dikush e ben per veten e tij fillimisht e me pas per te ndihmuar/keshilluar dike ose disa.
Kshuqe nevojitet fillimisht te pyesesh veten nese ja VLEN apo jo te mundohesh per dike apo disa.

Ndonjëherë njeriu ka nevojë dhe të flasë,të shprehet.
Ti ndajë vuajtjet përndryshe plas.

Back
Lartë