• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Νjë pyetje për vajzat...!"

Nje mashkull...du qe te jet...nje shok nje njeri mir nje I dashur I zjarrte...tme doj tme respektoj....kaq se per tj e mbaj vet veten jam e Zonnja du vtm tme fal dashuri pa kushte e te paster.

Normalisht eshte nje dor qe te mbane per mu por jo qe tme ngrej !

Hajde goca na tregoni pak:

Cfare roli ka një mashkull (ose burri) ne jeten tuaj te perditshme?
Cfare eshte Ai per ju?

Nderkoh djemtê të jenë sy e vesh per pergjigjet tuaja?
copy past Hahahahhahahaha ka me te mbyt llappp ime tani hahahahha @Anabela ????????shaka se e di nuk thot asgje ajo po kot e thash ???????

Nje djale duhet te doje veten mbi gjithcka!
Te jete oaz i zemres, shpirtit dhe jetes time!
Te jete drita qe une do shoh te nesermet!
Te jete dora qe do mbahem sikur do mbahet ne duart e mia!
Te jete i dlirte, i zoti!
Mos te kete VESE e te jete arrogant dhe fodull!
Te jete aty dhe kur ti them te largohet!
Te kete menyre te sillet, te flase, te mirekuptoje e te vleresoje gjithcka do ti jap, qe per mua jane te cmuara!
Te kete vlera, virtyte!
Te me kuptoje dhimbjen kur kam, e te me fshije lotet kur qaj!
Te me mbroje dhe une ta nderoj sikur do jete i vetmi ne kete bote!
Sepse nje grua e mire eshte nderi i burrit, sikur dhe nje burre i mire eshte tempulli i gruas!
Enderroj qe djali ku une do ti besoj zemren, shpirtin, jeten te me doje, respektoje, e vleresoje sikur Babi Mamin tim♥♥

Last edited:
nje burre se meshkujt ka shume eshte ai person qe do me zemer qe ben xheloze femrat e tjera me femren qe ka ne krah.eshte ai qe te do sic je je mengjesit I tij mbremje e tij .je gjysma e tij. nje mike I ngusht,nje burre me pak fjale mo se nuk di me u zgjat shume une?

nje burre se meshkujt ka shume eshte ai person qe do me zemer qe ben xheloze femrat e tjera me femren qe ka ne krah.eshte ai qe te do sic je je mengjesit I tij mbremje e tij .je gjysma e tij. nje mike I ngusht,nje burre me pak fjale mo se nuk di me u zgjat shume une?
Ke nderu grun me kto fjal qe ke then ??

Roli i tij është të më falë buzëqeshje dhe të rrahura të shpeshta zemre: kur më thot mirëmëngjes, kur dashurinë e shpreh me sy të turbulluar, kur më ofron supin të mbështes kokën, kur e urrej sepse e dua,....edhe atëherë kur flet me dashuri në zë duke përmend familjarët e tij...
Kaq për moment.
Ai është gjithçka e pak më shumë për mua ?

Back
Lartë