• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

nje pyetje per te martuarat /martuarit?

hahahahahaha lot hahahahahahahahahhahahaha ku di une do i thot ajo se me cfare me genjeu??????
Srz po flas tani jo se esht mami im po srz ato qe i kam then siper mi ka than me plot zmr sepse esht edhe pak ne mosh e normalish ka deshir tket nuse ne shpi tket nipat e mbesat per tu kujdes per to un per vete kam pas i lidhje ku diku te 3 vite afersisht edhe kur vinte ajo goca ke shpia ime un u harrosha fare mami pas goces shkonte a tka shajt i thoshte a tka ngrejt zonin a tka gjujt a osh kujdes per ty dmth un ene pse isha nshpi nuk egzistoja ???

Srz po flas tani jo se esht mami im po srz ato qe i kam then siper mi ka than me plot zmr sepse esht edhe pak ne mosh e normalish ka deshir tket nuse ne shpi tket nipat e mbesat per tu kujdes per to un per vete kam pas i lidhje ku diku te 3 vite afersisht edhe kur vinte ajo goca ke shpia ime un u harrosha fare mami pas goces shkonte a tka shajt i thoshte a tka ngrejt zonin a tka gjujt a osh kujdes per ty dmth un ene pse isha nshpi nuk egzistoja ???
zoti te dhente dike qe te jeni mire te dy dhe shpirtin binjak dhe pse jo dhe nena jote ka te drejte te jete e lumtur meqe jan festat kete deshira kam per ty ta uroj dhe te jeni te lumtur ajo qenka zemer mami jot pas jeten e gjate dhe shendet te plote e martofte niper e mbesa dhe nipat e nipave ?????

zoti te dhente dike qe te jeni mire te dy dhe shpirtin binjak dhe pse jo dhe nena jote ka te drejte te jete e lumtur meqe jan festat kete deshira kam per ty ta uroj dhe te jeni te lumtur ajo qenka zemer mami jot pas jeten e gjate dhe shendet te plote e martofte niper e mbesa dhe nipat e nipave ?????
Te faleminderit shum un po me ket urim qe mke bo srz mke lon pa fjal ?vetem shpresoj qe ky vit qe vjen te jet me i lumturinper ty ene familjen tende ???

Te faleminderit shum un po me ket urim qe mke bo srz mke lon pa fjal ?vetem shpresoj qe ky vit qe vjen te jet me i lumturinper ty ene familjen tende ???
faleminderit per te gjith njerzit qofte vit i mbare e plot lumturi ?????

@R Raulo ku je o bisha me 7 koka 6 per vete e nji per Goca :p

ca vlere ka vjerri vjerra ne jeten tuaj????
Nese e kane edukuar mire djalin / vajzen e nuk nderhyjne ne jetet e tyre pasi te martohen kane shume vlera . Ne te kundert vec probleme sjellin ?

Back
Lartë