SNDahet tini jo?plac hee se me ndave Nga burri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SNDahet tini jo?plac hee se me ndave Nga burri
Me kapitale e , edhe pikecuditese ne fund , orajt ?OK!?
qenke si une ti a lidhna bashke?????Nuk me intereson ajo pjese bebi , ndaj sjam kurioz per askend ?
Thash orajt?Me kapitale e , edhe pikecuditese ne fund , orajt ?
zot mire qe mar me shaka se zot hahahahah puq amoreeeeeee ???SNDahet tini jo?
Ok po tme mesosh si fillim se skam qen noj here i lidhur ??qenke si une ti a lidhna bashke?????
Do merrem pak me vone me ty , se e di qe ske gjume sot ?Thash orajt?
oki di une lidhna hahahahah ??????Ok po tme mesosh si fillim se skam qen noj here i lidhur ??
oki di une lidhna hahahahah ??????
jo po fshehtesish ne nuk jena te martu me u mceff hahahahha apo je more????? se te gjithen me gra booooPublikisht e ? ?
Jam I ri fringo ?jo po fshehtesish ne nuk jena te martu me u mceff hahahahha apo je more????? se te gjithen me gra boooo
ketu te qesin me barre hahahaha hahahahahah burrin jo gruan ??????Jam , si kuptoj vertete dashurickat ktu ?
ketu te qesin me barre hahahaha hahahahahah burrin jo gruan ??????
ore ish per vjerra e vjerr tema jo per dashurickaaa keshtu ???e tani jena a jo te lidh ne te dy ?????Jam I ri fringo ?
o lot hallall qe me kupton shakan flm ☺☺☺☺☺Me mire te qesin pa qene se sa me qene vertete mendoj une ?
Une gati jam , ti vendos ?ore ish per vjerra e vjerr tema jo per dashurickaaa keshtu ???e tani jena a jo te lidh ne te dy ?????
ene une po ca thua ???? jena tani ok mos ma dridh like lesh fabrike mire ????????Une gati jam , ti vendos ?
Jo nuk ta dredh me asnji ktu , ne realitet bej namin ta dish ?ene une po ca thua ???? jena tani ok mos ma dridh like lesh fabrike mire ????????
pa te pa une bej ca te dush vec mos ju jep lek ??????Jo nuk ta dredh me asnji ktu , ne realitet bej namin ta dish ?
Fare? ?pa te pa une bej ca te dush vec mos ju jep lek ??????