• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

nje pyetje per te martuarat /martuarit?

Nje pytje per beqaret:
Pse ju pelqen te jeni dashnori/ja e dikujt??Pse ju pelqen te ju perdorin? Pse hyni ne mesin e nje familje ku nuk keni asnje te drejte ta beni? 😁
Po ua mbajti pergjigjuni po nuk besoj se ua mban 🫣
Po kur jan te dy te martuar ?
Pershembull larg qoft.
Lidhemi ne te dy.
Kush e ka fajin ne ket mes?

KA plot raste që kta beqarët mund të mos jen në dijeni që tipi apo çupa të jet e martuar.
Fajin e ka gjithmon çifti që lejon hapsira për 1 të 3 🙄
UNe flas per ata qe e din, edhe shuma e din lere çthone.
Nejse cdo kush e sheh me syrin e vet.. 😘

Jo po e dua nje pergj
Apo do e japesh ti 😜
Un e dhash më lart
Ata mbase e mësojn pasi kan rën kok e këmb me botin e atëher ësht von
Ka plot që tërhiqen dhe largohen por ka plot dhe nga ata që skan llogjikën apo kurajon po e them të lën tu ikë dikush që e duan
Egoizmi bën të vetën pastaj,po e quaj egoizëm se mund ta quajm dashuri,budallallëk varet si e sheh secili.
Përgjigju vet noas tani mja na bëre të çkathtën veç me pitje
Po qjo re veç sherr kërkon 🤨

Un e dhash më lart
Ata mbase e mësojn pasi kan rën kok e këmb me botin e atëher ësht von
Ka plot që tërhiqen dhe largohen por ka plot dhe nga ata që skan llogjikën apo kurajon po e them të lën tu ikë dikush që e duan
Egoizmi bën të vetën pastaj,po e quaj egoizëm se mund ta quajm dashuri,budallallëk varet si e sheh secili.
Përgjigju vet noas tani mja na bëre të çkathtën veç me pitje
Po qjo re veç sherr kërkon 🤨
Ktu kam dasht me e çu plrgjigjen se qënkam ngatrru çikëz🤣
UNe flas per ata qe e din, edhe shuma e din lere çthone.
Nejse cdo kush e sheh me syrin e vet.. 😘

Back
Lartë