Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@helm ?Mire shume. Ke noj ide me cka me e ly![]()
Edhe un ty bebu ??Te dua shummm???
Me pushime@Noah ku është shoku yt?
Seriozisht pytje me vend dhe un them pse po na shkruan ne ball mbase qe nga fillimi te kam pas me afer per gjdo pytje ty dhe @Imp4ct por ket pytje me mir te pergjigjjen ato qe ben qiften si psh @Mignonne nket rast hmmmm.@Bjondina &E pse na bejn cift neve?
Kaq shume dallojm qe duhemi ne ???
Do jen xheloze per ty qe ke ket fat te madh te jesh pran meje ????
Hejjjj kam met myt ncncnc si beni dizinformata hmmmmDo jen xheloze per ty qe ke ket fat te madh te jesh pran meje ????
Une ndihem me fat qe ti me do po ti ndihesh njesoj si une ????
?? ne fakt bukurin tende asnje mashkull nuk e meriton as ne virtual,ty kot te fusim te ciftet ?
Avash ifije avash. Ku e di ti ca bukuroshi jam une ???? ne fakt bukurin tende asnje mashkull nuk e meriton as ne virtual,ty kot te fusim te ciftet ?
Dmth ne që jemi të shëmtuara s'kemi shanse me shpëtu ??? ne fakt bukurin tende asnje mashkull nuk e meriton as ne virtual,ty kot te fusim te ciftet ?
Faleminderit se kisha ne kuptim till jo sepse skam as ne pak e as me shum se tjeret ktu bukurija te genjej e mbrendshma mbet ??????? ne fakt bukurin tende asnje mashkull nuk e meriton as ne virtual,ty kot te fusim te ciftet ?
???Nje pyetje per @grate e forumit!
Kur do e kuptoni qe jeni goma rezerve?
Apo e kuptoni e beni sikur?!
?????????
Ste kam pa,flas per ato qe shof ?Avash ifije avash. Ku e di ti ca bukuroshi jam une ??
Sa i rrezikshem paska qene ky franku???Nje pyetje per terapi ne grup, pse viktimizoheni kaq shume ne forum?
Ti mos u anko hiq se ty te dham shefinDmth ne që jemi të shëmtuara s'kemi shanse me shpëtu ?
?? vazhdon te me bindesh qe bukuria jote eshte aq e madhe brenda dhe jashte sa nuk te meriton asnjeri ?Faleminderit se kisha ne kuptim till jo sepse skam as ne pak e as me shum se tjeret ktu bukurija te genjej e mbrendshma mbet ?????
Pse ca ka shefi më shumë se tjerët ?Ti mos u anko hiq se ty te dham shefin