• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nje pyetje drejtuar x antari

Alb!
Dont ask me were!
My age!
Never ask a woman for her age!
I let 30 and a bit!

E para, ASL eshte perdorur nga chatistet pas vitit 2000, ne MIRC apo chate te ndryshme. Kushdo qe shkruante "HI", e pyesnim ASL (sepse nickanames ishin te ndryshme). Pra pyetja ime s'ishte direkte per moshen tende, megjithate, tfalenderoj :D
Nuk eshte menyra ime e diskutimit, tpyes dike sidomos nje femer per moshe, dhe ate ne publik

E para, ASL eshte perdorur nga chatistet pas vitit 2000, ne MIRC apo chate te ndryshme. Kushdo qe shkruante "HI", e pyesnim ASL (sepse nickanames ishin te ndryshme). Pra pyetja ime s'ishte direkte per moshen tende, megjithate, tfalenderoj :D
Nuk eshte menyra ime e diskutimit, tpyes dike sidomos nje femer per moshe, dhe ate ne publik
Hera e pare qe jam ne nje platforme te tille!
Nuk i kam ndeshur keto shkurtime me pare!
Nuk bet asgje gabim!
?

Hera e pare qe jam ne nje platforme te tille!
Nuk i kam ndeshur keto shkurtime me pare!
Nuk bet asgje gabim!
?

Cdo gje eshte ne rregull. Thjesht ta sqarova, sepse e pash ne fillim qe nuk e kuptuat kur te pyeta. Jemi OK, hugs ?

Je nje femer me ❤ te madhe dhe te bukur te kam shum xhan dhe kete e ke kuptuar je ne ❤ time se ja vlen te lexoj e te ndjek citimet e tua ?te ??????????????shume ?
shummm flmm klod ?????? fjale qe cdo femer I meriton mbi te gjitha kur vijnr nga njer njeri si ty mr plot respekt miresi ?????????? shummmm flmm te perqafoj forttt???? lum kush te ka r mjer kush te humb

Back
Lartë