Sepse princat nuk ekzistojn ???. As un se di pse jam princesh , edhe pse nuk mkan bo kurr mu ndje e till . Ma kan dhon sa per numer ?Sdi ke te pyes kot per kuriozitet... @Juno ndoshta e di. Pse ka kaq shume Princesha ne grup e Princa asnje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sepse princat nuk ekzistojn ???. As un se di pse jam princesh , edhe pse nuk mkan bo kurr mu ndje e till . Ma kan dhon sa per numer ?Sdi ke te pyes kot per kuriozitet... @Juno ndoshta e di. Pse ka kaq shume Princesha ne grup e Princa asnje ?
E para punës nuk mendoj që do e kesh mar seriozisht sepse ke qen dhe e vogel. E dyta ke koh se je e re. Dhe e treta Ai Princ kaltër vjen gjithmonë i fundit ather kur të kan lënduar nja 2-3 idjot ?Sepse princat nuk ekzistojn ???. As un se di pse jam princesh , edhe pse nuk mkan bo kurr mu ndje e till . Ma kan dhon sa per numer ?
Kur te me ken lenduar 2-3 idiot ai nuk quhet princ quhet Lenduesi i radhes ?E para punës nuk mendoj që do e kesh mar seriozisht sepse ke qen dhe e vogel. E dyta ke koh se je e re. Dhe e treta Ai Princ kaltër vjen gjithmonë i fundit ather kur të kan lënduar nja 2-3 idjot ?
E sheh sesi mendon ti nuk jemi të gjith njësoj. S'ka Renci se kush te lendoi ajo që ka Renci esht të bëhesh e Forte dhe t'a studjosh më mirë atë që do i japësh shancin. Mos ndrysho asnjë her dhe pse mund të lëndojë ti mos ndrysho sepse një dit do dali dikush që do të vlerësojë për atë që je ?Kur te me ken lenduar 2-3 idiot ai nuk quhet princ quhet Lenduesi i radhes ?
Nese me shkon jeta tu provu, ca kuptimi ka pastaj?E sheh sesi mendon ti nuk jemi të gjith njësoj. S'ka Renci se kush te lendoi ajo që ka Renci esht të bëhesh e Forte dhe t'a studjosh më mirë atë që do i japësh shancin. Mos ndrysho asnjë her dhe pse mund të lëndojë ti mos ndrysho sepse një dit do dali dikush që do të vlerësojë për atë që je ?
E sheh sesi mendon ti nuk jemi të gjith njësoj. S'ka Renci se kush te lendoi ajo që ka Renci esht të bëhesh e Forte dhe t'a studjosh më mirë atë që do i japësh shancin. Mos ndrysho asnjë her dhe pse mundKur te me ken lenduar 2-3 idiot ai nuk quhet princ quhet Lenduesi i radhes ?
Tani i bie që ti e mbylle jetën tënde ktu? I vure tapen ? un po flas për një lidhje që ti e nis për qëllime serioze por përfund "keq" dhe jo për faj tënd sepse ashtu siç the ti e meritojn ato avanturistet ? @Free`dahhh me kët mendje që paske ti m'duket se paske më përfundu kshu ?Nese me shkon jeta tu provu, ca kuptimi ka pastaj?
Inshallah ste prish nai gjo tjeter pra ?Hahahhahahahahah po ti pse m prish pun ee ???? leje re tme propozoj iher se kush e di ene ma prish menjen ???
Hahahhahahahahahajaj ca kafsheee lale ste shof mir kohet e funit ???Inshallah ste prish nai gjo tjeter pra ?
Kshu kena le por tjam duke mire se ke qen mire ti tani qe sje mire ti e shef situejshen ndrryshe ?Hahahhahahahahahajaj ca kafsheee lale ste shof mir kohet e funit ???
Kush te ka thene ty se kuptimi i jetes jane vetem meshkujt ?! Megjithese nuk cuditem, sa Qirjako* ka ne gerqi ska ne asnje vend te botes.Nese me shkon jeta tu provu, ca kuptimi ka pastaj?
E kush te tha ty qe une thashe qe meshkujt jane kuptimi i jetes? Po po sigurisht te bukrit gjithmone Gay jane ?. Shiko se Ketyre ju doli zeri per gay, po kujdesuni se po na del dhe ne. Po shtohen Qirjakot ne Shqiperi. ?Kush te ka thene ty se kuptimi i jetes jane vetem meshkujt ?! Megjithese nuk cuditem, sa Qirjako* ka ne gerqi ska ne asnje vend te botes.
sqarim:
Qirjako = emer me prejardhje greko-Spartane 24 karat gay
E kush te tha ty qe une thashe qe meshkujt jane kuptimi i jetes? Po po sigurisht te bukrit gjithmone Gay jane ?. Shiko se Ketyre ju doli zeri per gay, po kujdesuni se po na del dhe ne. Po shtohen Qirjakot ne Shqiperi. ?
Ca kuptimi ka jeta apo meshkujt? Jeta nuk varet nga nje mashkull ?Ti e the vet mi, “ nese me shkon jeta tu provu, ca kuptimi ka pastaj” ?
Femra ja del pa 1 mashkull dhe pse ne cdo sekond e ndjen mungesenCa kuptimi ka jeta apo meshkujt? Jeta nuk varet nga nje mashkull ?
Ashtu them edhe une, nuk varet nga nje mashkull por nga 5-6 cope ?Ca kuptimi ka jeta apo meshkujt? Jeta nuk varet nga nje mashkull ?
Ti mund ta varesh nga te duash. Ndaç ne 5 ndaç ne 6 ?Ashtu them edhe une, nuk varet nga nje mashkull por nga 5-6 cope ?
Pse ku qendron diferenca ?Femra ja del pa 1 mashkull dhe pse ne cdo sekond e ndjen mungesen
Kurse 1 mashkull sja del dot pa 1 femer.
Me ty jam edhe une ?Pse ku qendron diferenca ?
Per mua jane te barabarta te dyja gjinite!
Ne cfare konteksi meshkujt sja dalin dot pa femrat ?