puthe mo llaaaTa puth un per ty ,se nga ana ime jo qe spranon ,po do me denancoj ?
po dhe nga ana ime ska me tpranu ta dish
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
puthe mo llaaaTa puth un per ty ,se nga ana ime jo qe spranon ,po do me denancoj ?
Aa mfal se kisha menu aq gjat ?ncncnc po pikerisht pra ... ato i puth nfaqe , ty sdu me tputh nfaqe un
tu pas ato buz tbukra aty ti thu tputh faqet ? hajde menjeeee hajde
njssss , mos me nxirr ngaa udhaaa imee tani te lutemmmm ...![]()
hmmmmmmmmm ca bera mojjjEdhe ti sa lajkatar kishe sdob asgje vec nje kafe te deti,yttttt jazek
po menojeee pra icik menojjeeeeeAa mfal se kisha menu aq gjat ?
Duke mos kerku asgje don me marr shum?hmmmmmmmmm ca bera mojjj![]()
hmmmmmmm sa e thell kjoo ... si i bie ? se un jom icik i trrash per kto gjojnaatt... du tmi thojn trocDuke mos kerku asgje don me marr shum?
Ti je ζωον prandajTa puth un per ty ,se nga ana ime jo qe spranon ,po do me denancoj ?
Ceshtu pra don vec nje kafe ndeti pastaj me puth pak claa e tjerat me rend??hmmmmmmm sa e thell kjoo ... si i bie ? se un jom icik i trrash per kto gjojnaatt... du tmi thojn troc![]()
Lere fare se me lodhet truri kshu muapo menojeee pra icik menojjeeeee![]()
Nuk te pelqejne τιγράκια-τ ? ?Ti je ζωον prandaj
po mir moj .... tani avash avash ... nezi vjen duke ngren kshu dhe puna imeCeshtu pra don vec nje kafe ndeti pastaj me puth pak claa e tjerat me rend??
Edhe tha qe donte me fol me dallget e detit ?Ceshtu pra don vec nje kafe ndeti pastaj me puth pak claa e tjerat me rend??
ok mos e lodh sh trurinLere fare se me lodhet truri kshu mua
ok ... po vazhdoj te flas me dallget e detit ... buzet e tua nuk bjes aty ...Edhe tha qe donte me fol me dallget e detit ?
Hahahahhaha po fiks dhe tha spo kerkoj shum hahaha hajt besoj tash nese rin dhe pak te dallget do doj kim kardashian hahahaEdhe tha qe donte me fol me dallget e detit ?
ruhu ti goceHahahahhaha po fiks dhe tha spo kerkoj shum hahaha hajt besoj tash nese rin dhe pak te dallget do doj kim kardashian hahaha
Nga larg vec ?Nuk te pelqejne τιγράκια-τ ? ?
Mendoj se ma mir je te puna se ky deti paska efekt te rezikshem te deshirat tua???ruhu ti goce![]()
Ah kte do e donim edhe ne jo me llaqi ?Hahahahhaha po fiks dhe tha spo kerkoj shum hahaha hajt besoj tash nese rin dhe pak te dallget do doj kim kardashian hahaha
Ske faj ,jane agrresiv me κροκόδειλα si ti ?Nga larg vec ?