• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nje lule per.......!!!!!

pexels-photo-736230.jpeg

Nje lule per @Ersaa

Per komshien, ndoshta mund ts kem merzitur pa dashje, por eshte nder miket miket qe e veleresoj shume dhe qe e kam xhan shume. Faleminderit per gjithcka ?
@Dorina
51795

Per @Alea ,do mbetet si pandushe per mua, publikisht i them faleminderit per gjithcka ?
51796

@Ersaa i them qe je nare e vecante dhe qe e kam shum xhan. Faleminderit qe ekziston, ene pse me thot "o loku i keq", e di qe e ka me shaka se perndryshe do qaj per 5 minuta :p
51797

@Relax1 sorella qe e kam shum xhan, pls mos mungo shume ketu se do te padis te mami :p
51798

@Lori je vajze e vecante, e zgjuar dhe me edukate. Meqenese me ke respektuar ne max, dhe une po te respektoj dyfish. Je shum e mire ? (ps: i them @Opium te mos behet xheloz se skam asgje personale :p )
51802

@ruya ke bo mungesa ? eja na zbukuro neper temat, sidomos ajo e librave. Na mori malli ?
51799

@ANABELA flm per gjithcka. Per ndihmen qe me jep edhe pse dikur ishte nxenesja ime, sot eshte shefe ?? hug
51800

@Marsi faleminderit qe qesh te gjitha postimet e mia dhe qe me ka dhene liket pafund :p Desha te them qe dhe ti je nder shoqet e mia me te mira. Faleminderit ?
51801

@Raina kam respekt per ty, dua te them faleminderit ?
51803

To be continued...

@Pinki
I them qe je shum e mire vetem mos harro shokun se nuk i flas. Faleminderit kaq kisha :p
51804

@MaYaDa i them rroqes ja kum vjedh lulen komshiut :p meqe sorella tka shoqe, edhe ti je shoqja ime ?
51806

@Bjondina2019 mthan qe ti ke qejf nje kafe ne vend te lules. Bujrum dhe respekt ?
51807

@Dea sigurisht qe as ty ste harroj. Ti pate guxim ti ftosh te gjith forumista per qerasje publikisht, por kur me the qe do me japesh dhe krepa, u gezova pa mas. Taksirat kur do na ftosh? ?
51808

nuk kam harruar @Sara por ksaj ia kam frike me ja dhon se me iken mundi kot, kjo i hedh ne kosh lulet, :p , po deshe falja nje shoqes qe i ka qejf kto lulet vetem mos hudh. Faleminderit nese nuk i hudh lulet ?
51810

Dhe kjo @Coko si te harroj "Quni" me i fort i mahalles, i them faleminderit qe me ndihmove te rrifja cunat e lagjes. I them te behet goce se boll shok kam une ??
Sic e ka nickun coko(llat) i jap bashk me lulet.
51811

@Sole qe ka fiksim lojrat. Po i jap dhe lulet. Ah po do dhe wroom wroom ??? faleminderit per embelsirat qe me ke bere tag, je goc e vecant. ?
Te kam sjellur nje tort me motor ?
51812

@Claa qe i kam premtu nje akullore. I them faleminderit qe u bere shoqja ime dhe je vajze per tu vleresuar kur me kujton ne kohe te veshtira ?
51813

Eshte dhe @Frida. Qe njihet ndryshe e qeshura e forumit dhe e cmendur pas wroom wroomit. I them faleminderit qe e zbukuroi forumin dhe te aktiviziohet sa me shume ?
Ps: se shpejti vjen MT125 Yamaha ?
51814

To be continued

Back
Lartë