• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Një këshillë anëtarit/es sipër teje.

Ça je than?!!!
A e lexon vedin??!!

?!!!!
Për vedi?!!!
Po kush rri n kafaz moj zemen ... gardelina. Ti me zgjon cdo mengjes me zerin tend melodioz e une te ushqej me fara. Kjo pra eshte dashnia , pse si e mendon dashnine ti? ?

Po kush rri n kafaz moj zemen ... gardelina. Ti me zgjon cdo mengjes me zerin tend melodioz e une te ushqej me fara. Kjo pra eshte dashnia , pse si e mendon dashnine ti? ?
Mjaft!!!!!!!!!!
Tani e teproveeeeeee!
Betohem do të baj ignore, po të pash edhe iher!

Po të bana ignore edhe iher, kurrr ma nuk e heq!
Vare vath në vesh!!!!
Une do i pres damaret e mi virtual, pastaj do e ngul thiken virtuale ne zemren time virtuale dhe do e rrotulloj virtualisht derisa te derdhet edhe pika e fundit e gjakut virtual. Meloo .... mos ma bej kete te lutem ?

Une do i pres damaret e mi virtual, pastaj do e ngul thiken virtuale ne zemren time virtuale dhe do e rrotulloj virtualisht derisa te derdhet edhe pika e fundit e gjakut virtual. Meloo .... mos ma bej kete te lutem ?
Më fal të lutem që pyes, por sa vjeç je që nuk merr vesht?!

Back
Lartë