• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Një jetë nuk mjafton për të të dashur ty"..⚘

@Palaçoja, @Happiness @Meinleben leben @Mignonne ...premtimet janë premtime dhe ashtu mbeten..?
Nje jete nuk mjafton per te te dashur ty:

Sikur ta dija egzistencen tende nje jet do te te prisja e ulur ne nje stol,do stopoja cdo dite te jetes time dhe thjesht do prisja momentin qe ti do shfaqeshe,sikur ta dija qe premtimi jot levizte malet vuajtja ime do perkedhelesh nga pak duke zbutur gjembat torturues qe shponin qenien time.....

Nje jete do te te dua dhe do te pres te stoli i vetmis gjersa te shfaqesh.
I tha ajo atij...

@Palaçoja urime per temat e tua ??

Më në fund e uplodove.
Kur je në fazat e para të dashurisë kshu thuhet.
Por pastaj duhet 1 jetë me e përzënë?

Nje jete nuk mjafton per te te dashur ty:

Sikur ta dija egzistencen tende nje jet do te te prisja e ulur ne nje stol,do stopoja cdo dite te jetes time dhe thjesht do prisja momentin qe ti do shfaqeshe,sikur ta dija qe premtimi jot levizte malet vuajtja ime do perkedhelesh nga pak duke zbutur gjembat torturues qe shponin qenien time.....

Nje jete do te te dua dhe do te pres te stoli i vetmis gjersa te shfaqesh.
I tha ajo atij...

@Palaçoja urime per temat e tua ??
Flm për urimet ⚘ improvizim tepër i bukur..? por prit sa të më dali gjumi...☕? dhe do ti përgjigjem asaj çfar ke shkruar ?

Por sigurisht dhe për ty kam një replikë..
Sa u zgjova në mëngjes dhe pres që kafja☕? t'më ç'mpijë mendimet e ndrydhura të natëa..?
Ke ber nje lemsh qe spo e kuptoj po ska gje.. ? pasi te c’mpihen mendimet mi thuaj . Nderkohe un po ngrihem nga shtrati pas nje gjumi legjartik dhe nen efektin e ☕️ & ? do jem me e kthjellet te te lexoj .?

Ke ber nje lemsh qe spo e kuptoj po ska gje.. ? pasi te c’mpihen mendimet mi thuaj . Nderkohe un po ngrihem nga shtrati pas nje gjumi legjartik dhe nen efektin e ☕️ & ? do jem me e kthjellet te te lexoj .?
Pse sa vite ke që fle ti? pas një gjumi letargjik thot?

Back
Lartë