• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

??Nje familje ??

Aşk

?Pain gives lessons and lessons changes persons
BlacK LoVe
LV
0

Hey !
Kjo tema esht ne form bashkbisedimi.....
Nuk e di ne erdhi ne mendje duke par sesi komunikojme me njeri tj ...duke lexuar qe midis germave ka inate ....zell merzitje ...presionee e te tj...
Une personalisht kam kohe ketu....ndoshta e kam gjykuar e kam fol pa mendura edhe kam lenduar....aman kam kerkuar falje ...tek forumi #netedy kam gjetur dashuri,respekt,etj mendoj qe jemi nje familje ku fjalen e fundit mos ta themi te paren te argetohemi te kalojme mir me njeri _tjetrin te bejm shaka kur duhet te flirtojm....kur zemra na ndjen te na kap epshi midisi germave sepse ktu kemi krijuar ate boten tone ndosht disa jet te dyfisht ...ndoshta e kan hobi....ndoshta ktu mesojne shum gjona te behemi si shembull ....pres nga ju te tregoni sesa te mirpritur jeni ndjer edhe a e ndjeni veten si pjes e familjes te vogel. ...qe ka shum pesh ne vlera dhe mendimem..edhe e komanduar nga dikush qe nuk di te mbaj askend me hater flet kur duhet edhe hesht kur duhet heshtur pa cenuar askend....plus e stafii qe na duron per cdo tem qe jua bejm lemsh flm qe jeni kaq te mir ❣ ? ...jam shum e lumtur qe jam pjes e #netedy po ju a jeni ??

Last edited:
Une e dua forumin netedy.
Ne fakt me ka njohur me njerez qe vertet I kam perzemer,me ka njohur me njerz negativa por qe si kam inat vec skip.
Kam mesuar pak nga e mira dhe e keqja
Sesi njerzit e rritur sillen,jane dhe sesi i menaxhojne gjerat
Per me teper njohta Xapin
Qe jam shume shume shume me fat qe e njohta sepse e dua fort fort fort.
Per zemren qe ka,per njerin qe asht dhe per sjelljen qe ka.
E kam shok pastaj amore...
Kam njoht njerz qe I kam shume shume perzemer
Rrelse,claa,redbull
Dejvi qe me futi ktu duhet me e falenderu.
Centos,senna,sole etj etj
Njerez qe i reespektoj dhe kam respekt per to
Per pokerin sidomos...

Nour,paku,daja,fiore all all
I kam xhan?

Une e dua forumin netedy.
Ne fakt me ka njohur me njerez qe vertet I kam perzemer,me ka njohur me njerz negativa por qe si kam inat vec skip.
Kam mesuar pak nga e mira dhe e keqja
Sesi njerzit e rritur sillen,jane dhe sesi i menaxhojne gjerat
Per me teper njohta Xapin
Qe jam shume shume shume me fat qe e njohta sepse e dua fort fort fort.
Per zemren qe ka,per njerin qe asht dhe per sjelljen qe ka.
E kam shok pastaj amore...
Kam njoht njerz qe I kam shume shume perzemer
Rrelse,claa,redbull
Dejvi qe me futi ktu duhet me e falenderu.
Centos,senna,sole etj etj
Njerez qe i reespektoj dhe kam respekt per to
Per pokerin sidomos...

Nour,paku,daja,fiore all all
I kam xhan?
Jam shum e lumtur qe ndihesh mir fundja ktu hyme te kalojm mir te dalim nga monotonia....e jo te behet nje stress sa me fat jemi kemi njerez kaq te mir qe ndoshta mee disa germa prekin zmr tona.

Dhe smund te mungonte nje kompliment per shefin ?

Mos e pelqejsha förumin sdo te isha ktu,
Me u mar me xhdo fjali ka dikush e shqipton e kupton ndryshe sduhet se jena njerez qe gabojna
Sduhet njeri me u prek me çdo send se jena ktu me ber shaka me kalu pak kohen me kaluar monotonin dhe me hek nje siklet.
Sa per Stafin jan tu ber shum pun me aq koh sa kan Ju prsh

Back
Lartë