Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës.
Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.
Kur po rregjistrohesha,thash te futem me emrin tim.
Por pastaj nicku par qe me ra ne mendje thash do rregjistrohesha.
Mu kujtua natta ndaj u rregjistrova.
Edhe e adhuroj natten,por preferoja te rregjistrohesha me emer shqip dhe jo te huaj.
Po meqe na ke pyt ne jepe edhe i sjarim per nickun tat.
Mu kshu Mka ardh per mare thjesht mos me von hajriu bedriu gzimi vuna ai tipi se jam pak individual ne llojin tim ?
? ? E vura se me lodhen duke me thirr ne Nik, dhe qekur e kam kete, ska arrit asnje te me thirre me shume se 2 here me Nick ? ? kam rene Rehat ------------------------->? ?
Hera par kosovare e kam pas dyqysh ndihna krenare qe jam kosovare edhe emrin e kom pas gjithmon qef kosovare hala pa lind thojsha me veti InshaAllah ma lajn ama sma lan ?? Kosova ku ka ma mir?????? puq buzen ty
Smund te them shume:
Pasi fillimisht kam pas hyr me emrin tim ne chat.
Pastaj kam shume nickane sdi me ke u pwrgj me pare.
Megjithate po flas per nick @Anabela
Anabela ka qen filmi im i preferuar duke qen se e kom ndjek shume pothuajse te gjitha pjeset.
E ndaj kesaj kukulla Anabela u referova.??
Ne fakt eshte emer dhe besoj e dini historin e emrit Noah.
Eshte nje person shume i dashur qe ka kete emer nje person qe e dua shume dmth vetja ime ???
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju mbajtur të regjistruar nëse regjistroheni.
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.