Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kuptimi ?
Mos ja trego hic
Haha hahaMos ja trego hic
Është lulja ime e preferuar ?Kuptimi ?
Pae pikerisht kete lule
Kur e ndryshova un mi nickun ? ???Pershendetje te gjitheve ? gjumasherve dmth.
Atehere tema ka te bej me ndryshimin e nickut,perse e bejm? Si mendoni ju? Pash disa antare qe e kan ndryshuar si @Nanushi @Bjondina &E @Sent ?se di me shkon apo jo njeher? @ReiNa @Stabilizatori @Mo. etj. Ka te bej me ndryshimin e gjakut? ?(shaka) apo ky ndryshim shenon dhe nje ndryshim ne jeten tone/tuaj @A2. Do doja dhe mendimin tend te lutem.
Pershendetje te gjitheve ? gjumasherve dmth.
Atehere tema ka te bej me ndryshimin e nickut,perse e bejm? Si mendoni ju? Pash disa antare qe e kan ndryshuar si @Nanushi @Bjondina &E @Sent ?se di me shkon apo jo njeher? @ReiNa @Stabilizatori @Mo. etj. Ka te bej me ndryshimin e gjakut? ?(shaka) apo ky ndryshim shenon dhe nje ndryshim ne jeten tone/tuaj @A2. Do doja dhe mendimin tend te lutem.
Qe cke me te Mogli ?Kur e ndryshova un mi nickun ? ???
Me pershkruaj pak ndjesin kur nga Liber8 u bere @Nanushi cfare mendove??Liber8 e kam cekur ne nje teme se nga e kam marre. "Nanush" eshte nje pseodonim qe ma kane vene nje pjese e shoqerise, e qe i therras e me therrasin nanush per tash e sa vite (pothuajse 13 vite ndoshta?).
Nuk ka t'beje me ndryshime ne jeten time aspak, thjeshte thash te nderroje. Eshte hera e pare qe nderroje nofken ne forum, prej qe i frekuentoj forumet nga viti 2003.
Ewww me njef mu libert8…..qite kofshen iher te shoh cila je? ??Qe cke me te Mogli ?