• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nicku juaj

Nofka e parë Dëbora ka të bëjë me dëborën që zbardhi tokën ditën që kam lindur. Më kanë thënë ashtu se nuk mbaj mend gjë ? Së shpejti do e kthej.
Nofka tani është një verzion i Désirée, Desiree, Desire, apo Dëshira që është i përafërt me emrin e vërtetë. Së paku shkronja e parë.

Tristan emri
Tritan kish ngul kemb nje dajo te ma vej emrin.

Jooo e pik tha gjyshi
Tristannn
U be..?

Nicku ime nuk është sé Ka ndonje kuptim just=ajo...ndersa emri meqe Mami Edhe Babi i Kan Pas qef kristalet menduan 9-muaj dhe vendosen emrin tim ????

Hera e pare qe e perdori kete nickname, mu shfaq nje error kur provova spari te regjistrohem me nofken time.

Sdq, Liber8 , e kam marre nga nje tv show, kush e ka pare:

Juno, anìje kozmike e cila po eksploron Jupiterin dhe henat e tij.

Back
Lartë