• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngrij një dolli !

@Itss_Girl Gëzuar shyqyr qe erdhe mirë. Të rrojnë të gjithë ata që ke për zemër. Dhe sa më shpejtë me ndonjë burrë. Se i ngece prindërve ne der.

Këtë dolli po e ngre për @centos in..
Shtatori erdhi dhe titaniku akoma nuk ka zbarkuar..po e pres me shumë padurim mbërritjen e emigrantëve e sidomos të një afgani këtu..
Shef, merr masa!
Cheers?

Këtë dolli po e ngre për @centos in..
Shtatori erdhi dhe titaniku akoma nuk ka zbarkuar..po e pres me shumë padurim mbërritjen e emigrantëve e sidomos të një afgani këtu..
Shef, merr masa!
Cheers?
Afgan doke ti ?
Po ce neser do blej kostumet edhe do leshoj mjekrren vetem ce do 10 vite per tu Rrit HAHAHAHA

Ngre nje dolli per veten time!
Paça një dimër të bukur dhe me udhëtime plot✈️
U ndjefsha e lumtur ne shpirt e gezuar ne zemer dhe plot ashtu sikur i jam lutur edhe Zotit gjithmone edhe sikur e MERITOJ DHE SHPRESOJ?
Sa here me kane pyetur ke do me shume ne jeten tende, vetja ime nuk radhitej kurre.
Ma ka ënda ta nis nga VETJA IME pra??
Hajer?

Nje dolli per shendetin e te bukurave signorina.
Dhe nje "shendet" per ato qe kurre smerituan asgje por moren shume.

Për nënën time
Rrugë të mbarë nesër...jeta tregohet e padrejtë që na shkëputën nga krahët e njëra-tjetrës...
Të gjithë pasigurinë e shkarkova tek ty këto ditë...por nesër do më mblidhet një lëmsh , e sy të rrotulluar me lot..
Të dua mam?

Back
Lartë