• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngjarje shokuese në Rusi, një pedofil përdhunon dhe vret dy të mitura,

...

Kontributor
LV
0

Ngjarje shokuese në Rusi, një pedofil përdhunon dhe vret dy të mitura, publikohen pamjet​

snow-black-background-christmas-background-white-snow-black-background-edit-photo-164628055-90...jpg

Viktor Pesternikov, 41-vjeçari rus, u rrëfye sot për përdhunimin dhe vrasjen e dy vajzave të vogla.
Ulyana Dagner dhe Anastasia Fesler, të dyja 10 vjeç, humbën këtë të hënë. Pamjet e publikuara shfaqin Pesternikov i cili dërgon vajzat në një dyqan për tu blerë ëmbëlsira dhe më pas i shoqëron jashtë, para se ti përdhunonte dhe vriste.

Rrobat e tē miturave u gjetën të varura në pemë

Ai kishte qenë i dënuar më parë me 10 vite burg për krime seksuale ndaj fëmijëve.
Pesternikov i arrestuar ditën e sotme, fillimisht tha për policinë se thjesht kishte dashur t’u blinte vajzave ëmbëlsira, më pas i kishte shoqëruar për të ushqyer pëllumbat dhe ishte ndarë prej tyre. Ai u rrefye më vonë se i kishte përdhunuar dhe mbytur të dyja vajzat, trupat e të cilave u gjetën në një shtëpi të braktisur, ndërsa veshjet e tyre ishin të varura në një pemë, raporton Daily Mail.

Pedofili rus punonte si shofer, ishte i martuar dhe baba i dy adoleshentëve. Ai kishte përfunduar dënimin e tij 10 vjeçar në vitin 2019.

Ngjarja e frikshme ka shtuar thirrjet për t’i dhënë fund moratoriumit të disa dekadave të ndalimit të dënimit me vdekje në Rusi. Pesternikov do të qëndrojë në paraburgim derisa të gjykohet.

rus4.jpgrus3.jpg
n.s. / dita

Ngjarje shokuese në Rusi, një pedofil përdhunon dhe vret dy të mitura, publikohen pamjet​

View attachment 116337

Viktor Pesternikov, 41-vjeçari rus, u rrëfye sot për përdhunimin dhe vrasjen e dy vajzave të vogla.
Ulyana Dagner dhe Anastasia Fesler, të dyja 10 vjeç, humbën këtë të hënë. Pamjet e publikuara shfaqin Pesternikov i cili dërgon vajzat në një dyqan për tu blerë ëmbëlsira dhe më pas i shoqëron jashtë, para se ti përdhunonte dhe vriste.

Rrobat e tē miturave u gjetën të varura në pemë

Ai kishte qenë i dënuar më parë me 10 vite burg për krime seksuale ndaj fëmijëve.
Pesternikov i arrestuar ditën e sotme, fillimisht tha për policinë se thjesht kishte dashur t’u blinte vajzave ëmbëlsira, më pas i kishte shoqëruar për të ushqyer pëllumbat dhe ishte ndarë prej tyre. Ai u rrefye më vonë se i kishte përdhunuar dhe mbytur të dyja vajzat, trupat e të cilave u gjetën në një shtëpi të braktisur, ndërsa veshjet e tyre ishin të varura në një pemë, raporton Daily Mail.

Pedofili rus punonte si shofer, ishte i martuar dhe baba i dy adoleshentëve. Ai kishte përfunduar dënimin e tij 10 vjeçar në vitin 2019.

Ngjarja e frikshme ka shtuar thirrjet për t’i dhënë fund moratoriumit të disa dekadave të ndalimit të dënimit me vdekje në Rusi. Pesternikov do të qëndrojë në paraburgim derisa të gjykohet.

View attachment 116338View attachment 116339
n.s. / dita
Kta tipa duan denim me varje direkt ..
Ca monstrash mban kjo toke.

Back
Lartë