• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngjarje në Hotel

Ke te drejt nuk e kisha pare !
Une thjesht pyeta sepse jame shume kureshtar per pjesen e fes.

Nuk ka nenforum te fese ketu qe te flasim, cka te intereson mund tme pyesesh ne privat. Une bera ankesen per nderrimin e titullit te kesaj teme, u miratua, e falenderova stafin, kaq.

Tema mund tvazhdoje me humorin e saj, s'ka gje t'keqe per aq kohe sa nuk fute fene ne mes.

Nuk ka nenforum te fese ketu qe te flasim, cka te intereson mund tme pyesesh ne privat. Une bera ankesen per nderrimin e titullit te kesaj teme, u miratua, e falenderova stafin, kaq.

Tema mund tvazhdoje me humorin e saj, s'ka gje t'keqe per aq kohe sa nuk fute fene ne mes.
@Liber8 sonte Do krijoj Forume dhe nen forume kushtuar fese

Dmth njerzit qe hyn ne chat sbejn spaska teje lol
Sme kuptove ....ktu ne forum !
Ka njerez qe nisin romanca ...lidhje flirte shoqeri etj..edhe qe shkojne bejn thekth cdo njeri eshte i lir une thjesht urrej edhe jam kundra atyre qe bejn tradheti ,ky ka qen i martum ka taku nga forumi ose ajo se ka dit ....qe ka nje jet tjeter ose kan pas vtm fantzi ...ue hy per te kaluar koh per te njohur miq...aman jo te gjej patner per thekth!
Ndaj me veprime sjam dakort

Sme kuptove ....ktu ne forum !
Ka njerez qe nisin romanca ...lidhje flirte shoqeri etj..edhe qe shkojne bejn thekth cdo njeri eshte i lir une thjesht urrej edhe jam kundra atyre qe bejn tradheti ,ky ka qen i martum ka taku nga forumi ose ajo se ka dit ....qe ka nje jet tjeter ose kan pas vtm fantzi ...ue hy per te kaluar koh per te njohur miq...aman jo te gjej patner per thekth!
Ndaj me veprime sjam dakort
Kunder tradhetis aaaa po partneri duhet edhe per thekth zemra vogel eshte pjes e paketes

Back
Lartë