• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngacmimet në internet

Hmmmmm
Jam djale e as kam ngacmu kurre exas nuk do te ngacmoj

Kjo eshte bo problem i modh ne fakt.
Ndodh ne gjithe boten.
Por mendoj se duhet me fol shume me rinin e sotme,edhe pse si shmang dot situata te tilla.
Ehhhhhh sa mir ishte me pare pa rrjetet sociale.
Tash nc nc nc perbojne rrezik shume te modh.

Ne rastet e padeshiruara eshte e rendesishme qe Te raportohen ... qe Te merren edhe masat perkatese .

Faqet e medhaja jane pothuajse prane rregullimit me ligj , ndersa k’to faqet e vogla ne rastet kur adminet mbyllin syte dhe nuk i marrin gjerat seriozisht , mjafton te ju drejtohesh qendrave te duhura jashte k’tyre faqeve te merren edhe masat .

Shume shpejt do ti vije fundi nje here e mire edhe online abuse .. qofte kjo ngacmimeve seksuale, rrace, ngjyre etj etj .

Nje shprehje e urte kineze dhe me plot kuptim thote: 不要怪別人,保護自己!

Per ato qe duan ta perkthejne eshte Xha Beqo tha dikur se: Do vij ajo kohe kur njerezit sdo dijne si te justifikojne veten nga gabimet dhe do FAJESOJNE TE TJERET! (Dmth qe ka ardh kjo kohe)

Don't blame others, protect yourself! #MesazhSensibilizus! :)

不要怪別人,保護自己!

lexoje mire se me cmende perhere te njejtat probleme
@molecule

Kjo do te thoje Po stu krujt...... te vijne anes kot

Mesazhet sensibilituese, vlejne kur nuk ka nje rregullore ... ne te kundert, kur vjen nga adminet nje mesazh I tille ... eshte goxha kercenues dhe shqetesues.

Sepse fundja fundit te jem adminja, jo vetem qe I kontrolloj te gjitha se c’fare behet ne faqen time inside out ... por marr edhe masa te prera , nderkohe qe tregoj kujdes per te tjeret , behem shembull Dhe krijoj nje komunitet te moderuar dhe integruar .

Mesazhet sensibilituese, vlejne kur nuk ka nje rregullore ... ne te kundert, kur vjen nga adminet nje mesazh I tille ... eshte goxha kercenues dhe shqetesues.

Sepse fundja fundit te jem adminja, jo vetem qe I kontrolloj te gjitha se c’fare behet ne faqen time inside out ... por marr edhe masa te prera , nderkohe qe tregoj kujdes per te tjeret , behem shembull Dhe krijoj nje komunitet te moderuar dhe integruar .
Personalisht jam pjestar i chatit online..
Dhe po bej ceshte e mundur per bllokuar ata persona te cilet kerkojne te reklamojne ose te prishin qetesine ne chat
Persa i perket ktyre problemeve ne chat eshte e thjeshte mjafton te besh konanden
/ignore nick

Personalisht jam pjestar i chatit online..
Dhe po bej ceshte e mundur per bllokuar ata persona te cilet kerkojne te reklamojne ose te prishin qetesine ne chat
Persa i perket ktyre problemeve ne chat eshte e thjeshte mjafton te besh konanden
/ignore nick

Bien fjala ne pergjithesi @Vinjol ... jo personalisht per mua , se une di ku te drejtohem ne raste te tilla .

Por ti shume mire ben ... se komandat dhe statuset jane per nje arsye te forte , prb ndodhin pikerisht kur adminet Nuk i perdorin komandat, prandaj edhe keqesohen problemet ne pergjithesi .

Me faqet shqiptare zor qe te ndergjegjesohen, vec ti raportojne 4-5 users edhe ti mbyllin direkt ... se ndryshe nuk ndergjegjesohen e as Nuk integrohen....Nuk i le mentaliteti dhe pike . ?

Bien fjala ne pergjithesi @Vinjol ... jo personalisht per mua , se une di ku te drejtohem ne raste te tilla .

Por ti shume mire ben ... se komandat dhe statuset jane per nje arsye te forte , prb ndodhin pikerisht kur adminet Nuk i perdorin komandat, prandaj edhe keqesohen problemet ne pergjithesi .

Me faqet shqiptare zor qe te ndergjegjesohen, vec ti raportojne 4-5 users edhe ti mbyllin direkt ... se ndryshe nuk ndergjegjesohen e as Nuk integrohen....Nuk i le mentaliteti dhe pike . ?

Koment tipik Shqiptari! Nese do flasim per probleme ne pergjithesi asnjehere nuk do ecim para. Nese ka probleme, ankesa te cdo tipi ato duhen bere publike dhe duhen marre masa. Per sa kohe qe abuzimet jane pa cenuar jeten e askujt nuk vlen te permenden per arsye pa rendesi dhe per ceshjte personale.

Koment tipik Shqiptari! Nese do flasim per probleme ne pergjithesi asnjehere nuk do ecim para. Nese ka probleme, ankesa te cdo tipi ato duhen bere publike dhe duhen marre masa. Per sa kohe qe abuzimet jane pa cenuar jeten e askujt nuk vlen te permenden per arsye pa rendesi dhe per ceshjte personale.
Puna ksaj esht t kishe halla "ashu" do ishte xhaxha

Nuk me vjen cudi nga ky komenti i jot ... Sepse heren e fundit qe te kam raportuar dicka ne privat , as qe e ke marre mundimin qe te kthesh pergjigje .

Dhe as mos e merr mundimin qe te justifikohesh e as te me replikosh ....sepse eshte e qarte qe ju rrijne tipiket virtuale mbi Koke ... diku do hani edhe ju ?‍♀️?

Gjithe te mirat

Nuk me vjen cudi nga ky komenti i jot ... Sepse heren e fundit qe te kam raportuar dicka ne privat , as qe e ke marre mundimin qe te kthesh pergjigje .

Dhe as mos e merr mundimin qe te justifikohesh e as te me replikosh ....sepse eshte e qarte qe ju rrijne tipiket virtuale mbi Koke ... diku do hani edhe ju ?‍♀️?

Gjithe te mirat
Shife dhe nje here mesazhin qe me ke derguar. Nese ti nuk arrin te kuptosh ky nuk eshte problemi im. Nuk mund te bej "perkthyesin" ketu kur te eshte shkruar shqip e sakte.
Mos drejto gishtin vetem te tjeret,kur ta drejtosh kthe dhe nje gisht te vetja.
Navigim te mbare!

Back
Lartë