• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nga se motivoheni?

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Me pak fjale le te shprehemi se nga ku motivohemi!

- Une motivohem nga Muzika por mund te ndodhe qe te motivohem dhe nga nje bisede e randomt me nje shok ose shoqe.

Gjithkush e ka 1 motiv ne jete i cili e shtyne te ece perpara
nga kush Motivohem une ??
Nga 1 persom qe kurre skeni per a kuptuar dhe nese e them

Nuk me motivon asgje.
Un jam nga ato njerez qe po e mora dicka ne dor,e coj deri ne fund.

Frymezohem nga injorantet, te prapambeturit, idiotet, plehrat, servilat, etj. - me frymezojn me shembuj qe s'duhen ndjekur.

Nganjëherë më humbet entuziasmi dhe më.duhet ndonjë shtysë motivuese..

Më.pas mendoj shpesh për dëshirën dhe qëllimin e asaj çfarë dua..
E nis dhe e lë në gjys e më.pas dalëngadalë e me hapa të vegjël kapem.fort dhe arrij në atë çfarë kam.si motiv?

Nga dielli

Motivi kryesor i ditës dhe jetës sime janë fëmijët .

Back
Lartë