• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nga kush keni frike.....

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Nga kush keni frike:

Nga monotonia apo,
Mungesa e komunikimit.

Personalisht mendoj se:

Te dyja jane te rrezikshme.
Monotonia ka efekte te keqija ne nje mardhenie.
Por qe mungesa e komunikimit eshte bazike,
duhet patjeter se monotonia ne nje moment nje tjeter do vi.
Ndersa komunikimi eshte celesi i gjithckaje.
Ju si mendoni??

Nuk më bën përshtypje as njëra as tjetra...
Personalisht jam mësuar me të dyja, dhe sdo e lejoja veten të më "uli" dhe të kem "frik" nga monotonia...
Si unë, gjithsecili mund ta ndërtoj jetën ashtu siç ai e do ... ?

Jam mesuar me monotonine , jam mesuar me mos komunikimin , jam mesuar me cdo gje dhe mendoi qe frika e ben njeriun te guximshem dhe te perballoje cdo pengese dhe normale qe dhe une kam frike nga i madhi ZOT dhe pika ime e dobet familja..

Jam mesuar me monotonine , jam mesuar me mos komunikimin , jam mesuar me cdo gje dhe mendoi qe frika e ben njeriun te guximshem dhe te perballoje cdo pengese dhe normale qe dhe une kam frike nga i madhi ZOT dhe pika ime e dobet familja..
Me ne fund fole nji her serio.
Nice

Mungesa e komunikimit.
Nëse në një lidhje nuk funksionon liria e fjalës,atëherë çfarë e mban atë lidhje.
Pse duhet të qëndrojmë me një person qe nuk shpreh ate ç'ka mendon,apo te kemi frike te flasim se ai/ajo do largohet.
Edhe ne jeten e perditshme eshte ky problem,nuk flasim apo nuk na degjojne e me pas pse nuk po funksionon shoqëria ashtu siç duhet.
Përsa i perket monotonise vjen nje çast dhe kupton se duhet te ndryshosh menyren e te jetuarit,vet ndergjegja jote te ben thirrje te çohesh dhe te rinisesh diçka te re.
Do kesh problem ditet e para,por me pas do mesohesh me ndryshimet :):).

Mungesa e komunikimit.
Nëse në një lidhje nuk funksionon liria e fjalës,atëherë çfarë e mban atë lidhje.
Pse duhet të qëndrojmë me një person qe nuk shpreh ate ç'ka mendon,apo te kemi frike te flasim se ai/ajo do largohet.
Edhe ne jeten e perditshme eshte ky problem,nuk flasim apo nuk na degjojne e me pas pse nuk po funksionon shoqëria ashtu siç duhet.
Përsa i perket monotonise vjen nje çast dhe kupton se duhet te ndryshosh menyren e te jetuarit,vet ndergjegja jote te ben thirrje te çohesh dhe te rinisesh diçka te re.
Do kesh problem ditet e para,por me pas do mesohesh me ndryshimet :):).
Mos fol mo kshu se do dashurohem me ty do bohem dhonderr burreli ?

Nga shum sende,po si them se iher e kam then tash kejt shpia e shoqnia tu mbo tut me at sen

Back
Lartë