• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nga jeta mesova......

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Më mirë është për njeriun të ecë si breshkë në rrugën e vërtetë, se sa si një dre në rrugën e gabuar.
Cfarë të ka mësuar jeta?

Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Mesova qe : Nje femer me gjoks tmodh e by.. tmodhe osht me e dashur tek mashkulli se ajo me t vogla.

Nga jeta mësova të qëndrojë e fortë perpara çdo sfide. Me gjakftotsi te zgjedh cdo lloj problemi dhe me ka mesuar te fal ne disa raste! Etj..

Nga jeta mesova se nuk ka rendesi cka kam ne jete, por kend kam qe duhet llogaritur.

Jam ende duje mesuar
Njerez me dh ftyra. Servila. Mashtrusa. Plotttttt
Rri vetem..... shoke plot.... po shok kafeje
Njeriu gjithe jeten mson

Se njerzit qe te duan vertet jan pran teje jo vetem shpirterisht por edhe fizikisht (dhe anasjelltas) ata jan aty si shkembi i palekundur dhe ti si vala e detit ose si dallga e zemeruar neper furtunat e jetes perplasesh lehtesisht ose egersisht mbi te,,dhe ai me forcen e gurit ose butesin e prites eshte aty,gjithmon paraprin perplasjen tende te humbjes duke te rikthyer serisht ne habitatin tend gjersa furtuna te kaloj dhe zemerata e dallgeve te behet serisht valezim i qet ku lehtesisht do ndihet zhurma e qet e dallgeve te bashkuara me flladin e eres dhe do oshetin neper muret e shkembit triumfus.....

Mësimet më të mëdha i marrim nga njerëzit që i kemi përzemërt.
Të mos japësh më shumë se sa merr.
Të bëj prioritet veten.

Qe duhet te jetoje ne mes te falenderimit dhe durimit.

Back
Lartë