• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nese........!

Nese nje dite ..!
shumë kohë pasi e ke harruar zërin e dikujt, ende mundesh të kujtosh tingullin e lumturisë apo trishtimit të atij personi. Mund ta ndjesh në trupi tende..!

Nëse nuk bëj aktivitet fizik shëndoshem

Nese e djeshmja do ndikonte ne hapat e dikujt sot, e sigurt, asnje fije bari s'do te mbinte ne rrenje te trungut shekullor!

Nëse nuuk më gjen nëpër vargje, më kërko nëpër ëndërra ...... është vendi im i preferuar.

Nese ti vepron keshtu atehere si duhet te veproj une ?

Back
Lartë