• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nese........!

Nese do -kerkoje
Nese s'arrin-perpiqu
Nese ta ndalin-sqaroji
Nese nuk ndalet-perballu
Nese mbyllen portat-gjej shteg tjeter
Nese s'eshte e barabarte ne dy anet perpjekja jote

Bej rrotullimin 180 grade,ndiz cigaren e ik.

Koha eshte me shume e vyeshme se c'mendojme! :)

Nëse jep këshilla të tjerëve në teori , fillo e zbatoi vetë i/e para në praktikë...

Nese une te shkuaj ty nje ckemi si je ose me shume . Sdo t’thot qe jam e jotja djalosh ?

Nese nje dite ti do te trrokasesh ne porten time, do te te thone: ai ka ik per lesh.????

Nese une s'postoj
i ze nje gjume arushe te gjithe ?

E pyeten Nastradinin se ku eshte epiqendra e botes
Te kembet e mia u pergjigj ai ?

Me falni per modestine e tepruar. :D

Nëse do ti jepnim një shanc të dytë njerëzve,nuk do të përfundonim me zemër të thyer :):).

Back
Lartë