Ju gjermant e keni keq se dhe ne lokale nuk hyni dot pa vaksina...ne jemi liberta akoma..shpresoj mos e mbyllin asnjhere...prandaj po deshe hajde takohemi ktej se kush ndjek rregullat aty ??Vetëm të vaksinuarit takohen???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ju gjermant e keni keq se dhe ne lokale nuk hyni dot pa vaksina...ne jemi liberta akoma..shpresoj mos e mbyllin asnjhere...prandaj po deshe hajde takohemi ktej se kush ndjek rregullat aty ??Vetëm të vaksinuarit takohen???
Do ju mbyllin dhe ju?më të mirë se ne ktej sjeni ju?kur të vij unë ka ik virusi? dhe do e pijmë rakinë rehat?????Ju gjermant e keni keq se dhe ne lokale nuk hyni dot pa vaksina...ne jemi liberta akoma..shpresoj mos e mbyllin asnjhere...prandaj po deshe hajde takohemi ktej se kush ndjek rregullat aty ??
PoNuk behen gjonat me nese
@Rrelse takohemi apo jo?
Ncuq ska shance...ne e kishim hapur kur ishte gjithe dynjaja mbyllur...jo tani qe jemi shpuar 80%Do ju mbyllin dhe ju?më të mirë se ne ktej sjeni ju?kur të vij unë ka ik virusi? dhe do e pijmë rakinë rehat?????
?????????si me then po po pirdh pirdh???????????????
????????Do pijm kafe e do bejm ca llafe kur te takohemi , do perqafohemi e puthemi embel per te kujtuar rinine qe na iku pa u taku nga frika e llafeve te grave te lagjes .. e kshtu.. kshtu do qajme hallet kur te takohemi ne 2050-ten ??![]()
Jeni në zonë të kuqe ju?? do mbylleni si çeçua????? do vij,po jo me tren se do 1 javë?? me avjon???Ncuq ska shance...ne e kishim hapur kur ishte gjithe dynjaja mbyllur...jo tani qe jemi shpuar 80%
Prandaj trenit ti dhe te pres ???
Na paragjykoni se dolem nga BE jo se merakoseni shume per ngjyren ??Jeni në zonë të kuqe ju?? do mbylleni si çeçua????? do vij,po jo me tren se do 1 javë?? me avjon???
Ku do dalim per kafe?
Ca di besh mi????Nese un dhe ti takohemi,sigurohu te kesh nje mjek afer vetes ?
Ai do me bej ?Ca di besh mi????
E paske gjet shum te eger moj ?Ai do me bej ?
Po po duket i but por brinjet ti hedh ne allci ?E paske gjet shum te eger moj ?
Mir jam flm ,me pushime isha?Po po duket i but por brinjet ti hedh ne allci ?
Nga ke humbur ti,? Je mire ?
Pushime ? ku ishe lale se qeke skuthe edhe ti ? ne ngelem neper tema ?Mir jam flm ,me pushime isha?