• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse mund të mbash vetëm një kujtim çfarë do të ishte?

Irini

Kontributor
LV
0

Jeta pa kujtimet eshte si nje shkretetire pa oaz, por ndonjehere nuk ja vlen te hysh ne kujtime dhe te kujtosh gjera apo njerez qe je lutur per ti harruar?

Kujtimi me i bukur per mua eshte gjyshi, sidomos kur i laja qeleshen me ato duart e vogla apo i prisja mustaqet, kishte besim tek une gjithmone, sa me puthte tek koka e me thoshte, bofsh hajer se te kam baba cuce te mire❣️

Nese ka dicka qe nuk do e heq dot nga mendja îme e sidomos zemra kujtim Eshte Babi im . E vetmja dashuri qe nuk ka limit ne cdo lloj jete !
Aq shume me mungon qe urrej kedo qe me flet ne kohen e shkuar per te .
Cdo gje tjeter Eshte kalimtare per mua .

Ftyra e nenes dhe babit,nese gjithcka fshihet ne memorje,zoti 1 pastaj prindrit qe kur mos u haroj asnjeri per kto

Kam plot….por ne k’te rast do te shkepusja adventurat e femijerise se bukur . ❤️

Kujtimi i vetem qe do me percjell gjat gjith jetes jon syt e prinderve te mi momentin Kur i lash dhe mora ket rrug qe me ska kthen…

Back
Lartë