Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa qesha aahaaA ka magji Si me vjedh pasw instagrami ?
ma thuaj kujt ?
do fshiheshe per t pare cbejne te tjeret , apo thjesht do t rrish vetem ?Do te zhdukesha ndonjehere ?
Ndonjehere te jem vetem e ndonjehere te shoh ata persona qe thone se "S'munden pa mua" ? hahaha ?do fshiheshe per t pare cbejne te tjeret , apo thjesht do t rrish vetem ?
Po ju zonjushë?
une do ktheja ne jete nje person qofte e per nje min , vetem ti thoja sa shume e kam dashur , ndonjer krenaria na ben te jetojme t penduar gjith pjesen e jetesPo ju zonjushë?
Po ktheje boi magji mi ?une do ktheja ne jete nje person qofte e per nje min , vetem ti thoja sa shume e kam dashur , ndonjer krenaria na ben te jetojme t penduar gjith pjesen e jetes
Më vjen vërtet shumë keq që të.duhet të jetosh me pengje të tilla...une do ktheja ne jete nje person qofte e per nje min , vetem ti thoja sa shume e kam dashur , ndonjer krenaria na ben te jetojme t penduar gjith pjesen e jetes
nga gabimet rendesi ka te mesojmeMë vjen vërtet shumë keq që të.duhet të jetosh me pengje të tilla...
Ndaj krenaria dhe egoja e tepruar duhet përdorur me doza shumë të vogla sepse humbasim shumë.
Përsa i përket temës e unë kam.të njëjtën dëshirë magjike.