ja ketheva re gahahahahahahhaHahajajajajaahaha
Hahahahahahahahaahaha
Sa kom qesh stono ca thot tipi ???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ketheva re gahahahahahahhaHahajajajajaahaha
Hahahahahahahahaahaha
Sa kom qesh stono ca thot tipi ???????
Nuk duhen ujit lale po jane jo duke i ujit por duke i qit te bardhat e syve ?????gahahahahahh less ree jo trans ata as te zene as te lene hhahahahah ene sa jan shtuuuu si kerpudhat
shaka pa kunja paci gjithnje nuk merzitem un nga keto shaka???????O mfal o san sumina ????
ene kape lesh hahahahahahh prap un I kam hahahahahhahahahahhahahahahO pepso isha te tema ku donin grate dashnor prz as like si bojshin komentit un gjasme he pra na dul rrisku ?? shif un @STONE_HEAD duke mledh dashnoret se i kishin dal duresh ?????
E more ters ti se kshite lidhje me jemi loqee nga natyra edhe shnet kaq por ti pranoje ose mos e prano mendim ishte ?????shaka pa kunja paci gjithnje nuk merzitem un nga keto shaka???????
ore un e pranoj hahah po ka ca wr jan me gjithe koke e kemb ene prap se pranojne hahahahahhahahahaE more ters ti se kshite lidhje me jemi loqee nga natyra edhe shnet kaq por ti pranoje ose mos e prano mendim ishte ?????
Te jen si ne prz ku ta gjejn por mos e rruj shume.ore un e pranoj hahah po ka ca wr jan me gjithe koke e kemb ene prap se pranojne hahahahahhahahaha
esht ftoh tani hahahahha duhetTe jen si ne prz ku ta gjejn por mos e rruj shume.
ke kap gjo lale se dobet prz doket ? mos prano as me fol po skan green pass ??
Aq pra mu sme pelqe peshku por gjuetia ?????esht ftoh tani hahahahha duhet
telf kam kap ??????
Po pra ????????????ene kape lesh hahahahahahh prap un I kam hahahahahhahahahahhahahahah
ika se mu mbarun kikirikat muuu hahahAq pra mu sme pelqe peshku por gjuetia ?????
?????????????? do bojm nai ludo me zo por kur tket rob rreth e qark nlagje qw ti lujm menc tu ulerit ???? rremujaxhi lalwika se mu mbarun kikirikat muuu hahah
HajajajajajajajaO pepso isha te tema ku donin grate dashnor prz as like si bojshin komentit un gjasme he pra na dul rrisku ?? shif un @STONE_HEAD duke mledh dashnoret se i kishin dal duresh ?????
??????????????????????Hajajajajajajaja
Lene se u flliqa tani
Isha tu knu lajk a verxhin ene mnigjoj baba
Ca do me thon konga mpyti
Mpelqe vjeshta babei thash. Ca vjeshte thu re toc se tani po del dimri, ti i knovjeshtes mes notes?♂??
![]()
Prz gjynof ???????????? une qe 13 vjec vlla i shkoja per vizite plakut une pune rrugve ai pun kto koh kena nejt icik prz ?Hajajajajajajaja
Lene se u flliqa tani
Isha tu knu lajk a verxhin ene mnigjoj baba
Ca do me thon konga mpyti
Mpelqe vjeshta babei thash. Ca vjeshte thu re toc se tani po del dimri, ti i knovjeshtes mes notes?♂??
![]()
Ka lezet kur bo shoqni me plakun 40 vjec???Prz gjynof ???????????? une qe 13 vjec vlla i shkoja per vizite plakut une pune rrugve ai pun kto koh kena nejt icik prz ?