• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nese emri yt do ishte si emri ushqimit te fundit qe hengre si do te ishte ???

O pepso isha te tema ku donin grate dashnor prz as like si bojshin komentit un gjasme he pra na dul rrisku ?? shif un @STONE_HEAD duke mledh dashnoret se i kishin dal duresh ?????
Hajajajajajajaja
Lene se u flliqa tani
Isha tu knu lajk a verxhin ene mnigjoj baba
Ca do me thon konga mpyti
Mpelqe vjeshta babei thash. Ca vjeshte thu re toc se tani po del dimri, ti i knovjeshtes mes notes?‍♂?‍♂️?‍♂️

Hajajajajajajaja
Lene se u flliqa tani
Mpelqe vjeshta babei thash. Ca vjeshte thu re toc se tani po del dimri, ti i knovjeshtes mes notes?‍♂?‍♂️?‍♂️
??????????????????????

Hajajajajajajaja
Lene se u flliqa tani
Prz gjynof ???????????? une qe 13 vjec vlla i shkoja per vizite plakut une pune rrugve ai pun kto koh kena nejt icik prz ?

Prz gjynof ???????????? une qe 13 vjec vlla i shkoja per vizite plakut une pune rrugve ai pun kto koh kena nejt icik prz ?
Ka lezet kur bo shoqni me plakun 40 vjec???
Poka pas qen dege tna kapte ne 13 vjec re???
Kena qen te dhjefsha majmunat sa me deg peme me i deg tjeter?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Back
Lartë