• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse do të ktheheshit në kohë, cfarë do të donit të ndryshonit ?

Kam fal kohe per disa njerez qe s'meritonin.

Te tille gje jam i bind qe mund te thojne e ata,por sipas matjes sime ,me eshte dukur vetja shume shum naiv,edhe shume trap qe nuk u zgjova.

Per te testuar shpirtra se sa vlejne,hiqu interesin,edhe ata qe mbeten jane te filtruar e te paster. :)

Mbi mua pat kosto kjo gje,por per mua mjaftoi. :)

Nuk do doja të ndryshoja asgjë.
S'ka njeri perfekt dhe bukuria është subjektive. Unë e dua veten kështu siç jam.
Me personalitetin kam punuar shumë.
Kam pasur momente të vështira, gjëra që në ato çaste do kisha dashur të ishin ndryshe, por pikërisht këto gjëra më kanë rritur dhe më kanë bërë më të fortë.

Sdo ndyshoj asgje do eshijoj gjdo gje qe ma sjell momenti tash e tutje.thjesht nuk shof mbrapa veq perpara.

Asnje gje se ca kam dash km bo pervec njerezve te ni te dashur ?qe sjetojne me ?

Shum gjera.
Do ti kushtoja rendesi shkolles.
Nuk do ti besoja dikujt.
E do kthjellohesha per emocionet e mia:):).

?‍♀️

Back
Lartë