Mire mire keep goin'Po nrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mire mire keep goin'Po nrm
Esht puna ime se nga jamm edhe cfar jam ty ska cfar te te interesoj mbaj vendin tend qe te takon ???Vetem nga tirana sje ti oj qur ??
Nothing.What? @RedAngel
OkNothing.![]()
O vendin tim e mbaj po kta tjert ndoshta mundesh me i genjy se nga je ama mua jo qe me 1 llaf qe e kie than tkam njoft se je nga ks ???kshuqe mfal qe te gjera origjinen ???Esht puna ime se nga jamm edhe cfar jam ty ska cfar te te interesoj mbaj vendin tend qe te takon ???
Ti jo? ?Pse te semure jemi ne qe pyet ti?!?
E ke gabimmm 100% se un sjam e ks as skam lidhje me kosoven ????O vendin tim e mbaj po kta tjert ndoshta mundesh me i genjy se nga je ama mua jo qe me 1 llaf qe e kie than tkam njoft se je nga ks ???kshuqe mfal qe te gjera origjinen ???
Un jam
Nga tropoja edhe ti nga ks edhe qofshim me jet te dy si un e si ti
Un jam pjesa e jugut ????sjam e veriut e ke gabimm lalee ??O vendin tim e mbaj po kta tjert ndoshta mundesh me i genjy se nga je ama mua jo qe me 1 llaf qe e kie than tkam njoft se je nga ks ???kshuqe mfal qe te gjera origjinen ???
Un jam
Nga tropoja edhe ti nga ks edhe qofshim me jet te dy si un e si ti
Me mjafton vetem nese ti do te jesh guida ime?Ti jo? ?
Dhurat për ty, shëtitje të shofësh botën,të mjafton ?
Mir puq rrush po tdush me ba naj loj hajde lujm po sdeshe puq puq e mos ba llafe me njeri se je hic qe mer flak shpejto e ktu shaka bajn tgjith me njani tjerrinE ke gabimmm 100% se un sjam e ks as skam lidhje me kosoven ????
Ti the jam nga tirana i her tani dole ne jug ???Un jam pjesa e jugut ????sjam e veriut e ke gabimm lalee ??
Ahahhaja smar leje nga ty un se cfar bejMir puq rrush po tdush me ba naj loj hajde lujm po sdeshe puq puq e mos ba llafe me njeri se je hic qe mer flak shpejto e ktu shaka bajn tgjith me njani tjerrin
Puq puq nga loku ?
Nami u bëftë ?pranoj ?Me mjafton vetem nese ti do te jesh guida ime?
Pranoj dhe une??Nami u bëftë ?pranoj ?
O rrush se nuk em mer leje njeri mua ktu per asigja se ste them dot me ba asigja se ke te drejten tane me ba cka tdush ktu vetem llafe me njeri e ofendim jo se ktu ke shaka nga me te ndryshmet kshuqe mos u mrz menjeherAhahhaja smar leje nga ty un se cfar bej
?????Pranoj dhe une??
Eshte nji person shum cool ?? ( trans )Kush eshte Senseo ? ?
Sa i omel je tkisha qen femer ta kisha lon ?O rrush se nuk em mer leje njeri mua ktu per asigja se ste them dot me ba asigja se ke te drejten tane me ba cka tdush ktu vetem llafe me njeri e ofendim jo se ktu ke shaka nga me te ndryshmet kshuqe mos u mrz menjeher
Tisha kan femer vetem ne angli skisha ardh ???Sa i omel je tkisha qen femer ta kisha lon ?