Dhe kur gjithqka fillon perseri,do ta ndjesh lodhjen dhe konkurrencen nga ekipi i ri dhe me shume gjase do jesh me poshte me liste hahahahaha????Kampionati dhe kupa eshte siguruar ??? championsi eshte qellimi...??️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dhe kur gjithqka fillon perseri,do ta ndjesh lodhjen dhe konkurrencen nga ekipi i ri dhe me shume gjase do jesh me poshte me liste hahahahaha????Kampionati dhe kupa eshte siguruar ??? championsi eshte qellimi...??️
Mire cdo gje me cikle eshte. Te gjithe do dalim ne pension nje dite ???Dhe kur gjithqka fillon perseri,do ta ndjesh lodhjen dhe konkurrencen nga ekipi i ri dhe me shume gjase do jesh me poshte me liste hahahahaha????
Do dalesh ne pension te parakohshem ??Mire cdo gje me cikle eshte. Te gjithe do dalim ne pension nje dite ???
Aaa kte vet une e di...se di njeri....??? Ika tani se kemi bere nje goxha roman ketu sikur e kemi pv(fatkeqsisht e kemi tmbyllur ?)Do dalesh ne pension te parakohshem ??
Hahahaha sleep well ?Aaa kte vet une e di...se di njeri....??? Ika tani se kemi bere nje goxha roman ketu sikur e kemi pv(fatkeqsisht e kemi tmbyllur ?)
Thnx...you tooHahahaha sleep well ?
E di unë stë ndahet shpirti nga mua???
Normal qe jo?E di unë stë ndahet shpirti nga mua???
??
Mir që e di???Normal qe jo?
Tu be qejfi e ?Mir që e di???
???Tu be qejfi e ?
Here we go again ??@RedAngel meqense qenka pa pune
Where?Here we go again ??
Str8 to the war ??Where?
Kush eshte Senseo ? ?Kush te kishte nai sebep @Senseo me shkoj nemen te them drejten ?
Why?Str8 to the war ??
Sepse fjalia e fundit e bisedes sone do jeteWhy?