Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok boss ?????Tjet thekthi kaq ?
Cne une boss ?Ok boss ?????
Mos bo shpifje oreHamshori ????View attachment 99814
Je e madhe ti. ?Jo se bej ato te pakut skm koh?
Sflas dot o gjigand se jam diku ku smundem me ze vetem po erdhi @Mignonne flas lolbro kur do mblidhemi per loje ?
Ne kry tone jo ti the qyki paki o si qaj rocko sifredi prej italis ?Mos bo shpifje ore
Ich dich auch meine liebe.?Je e madhe ti. ?
Ich liebe dich. ?
Edhe une, po erdhi motra nga eladha do mblidhemi ti tundim. ?Sflas dot o gjigand se jam diku ku smundem me ze vetem po erdhi @Mignonne flas lol
Pej inati e keni ?Ne kry tone jo ti the qyki paki o si qaj rocko sifredi prej italis ?
se kisha per sonteSflas dot o gjigand se jam diku ku smundem me ze vetem po erdhi @Mignonne flas lol
??? sipas kalkulimeve te mia vetem moter nga gjiblartari skemi?????Edhe une, po erdhi motra nga eladha do mblidhemi ti tundim. ?
Deksha sone jo pasha bukenPej inati e keni ?
Thuaj nuses tme coj ftes kur te lozni vlla me gjithe qef do vi po qe mundesiase kisha per sonte
ok broThuaj nuses tme coj ftes kur te lozni vlla me gjithe qef do vi po qe mundesia