na le armet var tani ?Mund të shkoj tek e njëjta temë dhe mund të them 10 gjëra të ndryshme..
Njs se smë duhet mua por smë rri??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na le armet var tani ?Mund të shkoj tek e njëjta temë dhe mund të them 10 gjëra të ndryshme..
Njs se smë duhet mua por smë rri??
Ke te drejt dhe ti ?O tahipja ,si mund te di dikush qe eshte dita e tij e fundit ? Vetem nje I burgosur,i denuar me vdekje mund ta di kete gje .
Teme "vari tenxherret" negative dhe qe vetem mesazhe te trishtuara mund te jepen.,aspak harmoni !!
e zejm qe e din pra se vdekja e dikujt esht dhe n duart e vet personit, shum njerez zgjedhin ti japin fund vetesO tahipja ,si mund te di dikush qe eshte dita e tij e fundit ? Vetem nje I burgosur,i denuar me vdekje mund ta di kete gje .
Teme "vari tenxherret" negative dhe qe vetem mesazhe te trishtuara mund te jepen.,aspak harmoni !!
Ata qe I japin fund vetes,se pari jane deshtak dhe se dyti jane frikacak..Eshte shum e thjesht ti japesh fund jetes,apo te mbyllesh ne nje kafaz..pra jetes duhet ti perballesh,te luftosh ,ta jetosh.. Pra ,Ata qe I japin fund e shumta do kene lene nje mesazh dhe sjane afer njerezve te dashur..e zejm qe e din pra se vdekja e dikujt esht dhe n duart e vet personit, shum njerez zgjedhin ti japin fund vetes
Pse kjo zgjedhje? ?Festen me te madhe te dance floor’it do e beja do kisha mysafir @Noah Hamshorin dhe nipin e ti @The_Joker
Ca ka dash te thoshte shefi me kete nipce ??Pse kjo zgjedhje? ?
Sdo te ecte se do te prisja une poshte ?Do isha hedhur nga kati i 7 ? ca mund te bej per aq koh..ne shtepi me familjaret.
Se di te presim pergjigjien dajo ?Ca ka dash te thoshte shefi me kete nipce ??
Edhe ti me mua ashty thojn ? u shemb bota?Sso te ecte se do te prisja une poshte ?
Mua me kopjove a londineze poshter ?Edhe ti me mua ashty thojn ? u shemb bota?
Madje do e dekorojm sipas qefit?? (larg qoft)Do e hapja gropen vete qe mos i merte paret vorraxhiu?
He me varrose pise e mir mir flm sa gati paske qen?Madje do e dekorojm sipas qefit?? (larg qoft)
Kur e ke then ti?pash mua se kam pare ? i poshter?Mua me kopjove a londineze poshter ?