• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Negative/Pozitive.

Është motër shumë e dashtun/të bënë ta duash shumë ? ?

Do me i dhane mend te tjereve e per vete nuk pranon keshilla .

Sjell postime te bukura dhe pse copy passe .

.....
........
...
...........
........

......
..... nuk kam se ç' te mesoj prej saj!
Thjeshte me çudit me ato qe shkruan shpesh here!
Sa per copy paste, me vjen keq shume qe nuk me njeh, sepse po te me njihje s' do me perceptoje me hamendje!
Ato qe shkruaj une si hedh ketu, sepse nuk i kam te teperta dhe pse kam hedhur shkrime te mia shpesh here!
Te shkruash eshte art, por te dish ta perzgjedhesh ate, ta kuptosh, e te dish ta lexosh eshte art me vete!
Te pershendes perzemersisht!
Faleminderit qe me njeh, aq sa per te me bere nje analogji?

Negative -nuk shprehet lirshem duke ia fut me pika pika (ndoshta ka dasht me ma sha nanen ?‍♀️?‍♀️ ) nejse ..se sdua te marre me teper superxhiro si me lart ?

Sqarim. ne lidhje me copy passe-t nuk ishte negative sepse te gjithe sjellim gjera te huazuara , perfshi edhe veten .

Pozitive - nuk mban mëri (inat ) .

Back
Lartë