• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ne shkolle ti ishe/je.....

Kam pothuajse te njentin tip edhe tani ... pshm gjithmone i thyej/ ligjet , kam bej ligjet e mia ...ama jam edhe e zonja qe ti justifikoj . Nuk me pelqen qe te me kontrollojne , te jem nen vemendje ... dua hapesiren time perndryshe xhindosem keq ?

I’m a leader , me duan te tere ne pergjithesi por edhe me kane frike .

Ps .. P.O. ti @rauli ?! ?
Fiks liza ne boten e cudirave ja se shef gjith tu shkul floket per ty :p

Une luledilli kam shit te dera shkolles :p

Kam qene gjithmone e qete dhe nxenese e mire si ne tetevecare e ne gjimnaz e ne Fakultet ... gjithmone kam bere gerat normale gjithmone me thonin person i qete

Une Jam ajo goca qe si plas hiq,debaton me mesuesit ndonjeher se tqajne koken...
AJo goca llafazane?
Edhe ajo vajza qe mso normalisht
I bej gjitha bashke?

Kam qene ne tabelen e nderit ne klase, gjithashtu dhe krenaria e shkolles.
Sot e kesaj dite emri im mbetet te nxenesit e dalluar nder vite te shkolles. :)
✌?

Nxënëse me mesatare të lartë. Fituese mes gjimnazeve në këndin e Letërsisë dhe lidere në grupe.

Ne gjimnaz kam qen nxenes disi mesatar ne msime, por ne histori dhe gjeografi kam qen shume mire.

Ne mature me zgjodhen president te senatorve ( me zyshat krijoja shoqeri ). Kjo, per fat se kisha dhe mamim qe punonte si infermiere te Ambulanca e shkolles.

Na tregoni miq cfare nxenesi ishit ne shkolle:

Sepse shkolla sidomos matura jan momente te bukura por edhe te keqija.
Ndarja etj etj.

Cfare nxenesi keni qene apo jeni?

Mjaft i/e njohur

Studenti/a nxenesi/a me e mire

Rebel/a

Enderrimtar/ja
Apo studenti/a i/e zakonshem.

Une ne 9 vjecare kom qene nxenese cregullt pak do thoja.
Me pas nga gjimnazi e me lart fillova ti vija gishtin kokes,te mendoja e te mesoja me teper.
Kom qene Rebele e pranoj por njikohesisht edhe mesoja??
Pastaj pa harruar edhe maturen ehhhhh ka pas momente te bukura por edhe te veshtira,saqe spermenden ketu se yhhhh ka shume.

Po ju miq???
E mban mend provimin e letersise ? Kalove me shkrim dhe te ngeli profesori “me goje” ! ?

Back
Lartë