• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në pamje të parë duken si çift i zakonshëm, por historia e tyre është e pabesueshme

...

Kontributor
LV
0

Në pamje të parë duken si çift i zakonshëm, por historia e tyre është e pabesueshme

Në pamje të parë duken si çift i zakonshëm, por historia e tyre është e pabesueshme​

Një nga çiftet më të famshëm në botë, është padyshim çifti në fjalë, ky çift zgjodhi babain për të sjellë një fëmijë në jetë.
Danna Sultana dhe Esteban Landrau u bënë prindër të një djali për herë të parë.

Por, padyshim që ky ngelet një nga çiftet më të veçanta në historinë e njerëzimit.

Danna Sultana ka lindur mashkull por identifikohet si femër ndërsa partneri Esteban Landrau ka lindur femër por e identifikon veten si mashkull.

Të gjithë u njohëm me çiftin, kur ky i fundit bëri publike fotot nga shtatëzania, e cila sigurisht nuk ishte aspak e zakonshme për sytë e publikut.
“Ti erdhe në jetën time për të më mësuar të dua pa kushte ", shkroi Danna krah fotos ku shfaqej me të birin.
Ata e quajtën djalin Ariel dhe janë shprehur se me ardhjen e tij në jetë, ata janë shumë të lumtur.
Nërkohë që fotot po bëjnë xhiron e rrjetit, siç pritej, reagimet nga ndjekësit ishin të shumta.

© SYRI.net

Në pamje të parë duken si çift i zakonshëm, por historia e tyre është e pabesueshme​

Një nga çiftet më të famshëm në botë, është padyshim çifti në fjalë, ky çift zgjodhi babain për të sjellë një fëmijë në jetë.
Danna Sultana dhe Esteban Landrau u bënë prindër të një djali për herë të parë.

Por, padyshim që ky ngelet një nga çiftet më të veçanta në historinë e njerëzimit.

Danna Sultana ka lindur mashkull por identifikohet si femër ndërsa partneri Esteban Landrau ka lindur femër por e identifikon veten si mashkull.

Të gjithë u njohëm me çiftin, kur ky i fundit bëri publike fotot nga shtatëzania, e cila sigurisht nuk ishte aspak e zakonshme për sytë e publikut.
“Ti erdhe në jetën time për të më mësuar të dua pa kushte ", shkroi Danna krah fotos ku shfaqej me të birin.
Ata e quajtën djalin Ariel dhe janë shprehur se me ardhjen e tij në jetë, ata janë shumë të lumtur.
Nërkohë që fotot po bëjnë xhiron e rrjetit, siç pritej, reagimet nga ndjekësit ishin të shumta.

© SYRI.net
?

• Turp
Reactions: ...
Kane gjetur menyren te behen te pasur!
Aty ku mbaron turpi fillon cmenduria!

Back
Lartë