• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në një shtëpi me...

Kushdo prej tyre qe nuk respektojne kontraten qe kemi hedh del automatikisht jasht . ?? as nuk diskutohet hic ??
Nuk Eshte club note Eshte shpi dhe shpia ka norma. Per me shume me prisni se jam ne timon .?
Pastaj dhe te ikin @Revenant dhe @Whiskey kemi @Klodii qe nxjerr vetem mjalte nga goja ??

Ky @Klodii ? nga goja ngjan goxha .. por nga kembet me sa kam vene re sikur ka nje cik prb ???

Na e konfirmo pak se edhe mashkull dhe pa kembe nuk ben ? se na vodhin shtepine hajdutet.???

Ps.. ?

Ky @Klodii ? nga goja ngjan goxha .. por nga kembet me sa kam vene re sikur ka nje cik prb ???

Na e konfirmo pak se edhe mashkull dhe pa kembe nuk ben ? se na vodhin shtepine hajdutet.???

Ps.. ?
Jo moj @Klodii eshte yll si ne shpirt, si ne karakter dhe imazh. Njehere qe ka ven foto dmth per tbo marshallah ??
Kshuqe jemi ne duar te sigurta ??
P.s
??? Si kalove ti ???

Jo moj @Klodii eshte yll si ne shpirt, si ne karakter dhe imazh. Njehere qe ka ven foto dmth per tbo marshallah ??
Kshuqe jemi ne duar te sigurta ??
P.s
??? Si kalove ti ???

Miremengjes ??

Une mire mo .. Ja last night I had a hot candle bath & went straight 2bed after that ?.. edhe me kishte zene gjumi like a baby .??

Tani kemi nisur diten me nje kafe .. hajdeni zgjohuni shtepia se ka kafe per te tere sot ? .. @Plusbellelavie ☕@Whiskey ☕@Revenant ☕️ . ???

Ps… ermmm do ta studioj pak me mire k’te @Klodii -n ? do ta studioj.?

Kushdo prej tyre qe nuk respektojne kontraten qe kemi hedh del automatikisht jasht . ?? as nuk diskutohet hic ??
Nuk Eshte club note Eshte shpi dhe shpia ka norma. Per me shume me prisni se jam ne timon .?
Pastaj dhe te ikin @Revenant dhe @Whiskey kemi @Klodii qe nxjerr vetem mjalte nga goja ??
Heeeeuuu e shikone more @Whiskey sa pak rendesi paskemi...dy me nji na zevendesuan ??????‍♂️??‍♂️
Po ble nji gazet celsi une dhe po shikoj per naj dhome tjeter... @Rappunzel ke naj dhome bosh??!! ??

Miremengjes ??

Une mire mo .. Ja last night I had a hot candle bath & went straight 2bed after that ?.. edhe me kishte zene gjumi like a baby .??

Tani kemi nisur diten me nje kafe .. hajdeni zgjohuni shtepia se ka kafe per te tere sot ? .. @Plusbellelavie ☕@Whiskey ☕@Revenant ☕️ . ???

Ps… ermmm do ta studioj pak me mire k’te @Klodii -n ? do ta studioj.?
Oj te zgjuar me kte aromen e kafes keshtu....ska me mire...qenkeni zbutur sot se dje per pak na hoqet nga dhoma...???

E kam then qe jeni dhjaksa . Ke tema te vërteta qe si pranoj i kurre ama Nashti i vuna vulen .??
Asnje nuk ula une thjeshte @Klodii Eshte me i urte e me pak byclevizshem se ju . Nuk ankohet kurre e nga goja buron vetem mjalt.??

Heeeeuuu e shikone more @Whiskey sa pak rendesi paskemi...dy me nji na zevendesuan ??????‍♂️??‍♂️
Po ble nji gazet celsi une dhe po shikoj per naj dhome tjeter... @Rappunzel ke naj dhome bosh??!! ??
??? nuk kam nevoj per buze te fryre se i kom Marshallah vêt .?????
Po kur tha @Zana ? nxorrem vetem kicat dmth paralajmerim . Ama kjo nuk dmth qe sjeni te lire te na nderroni me shpi e bashkeqiraxhi te tjere .???
E ne ohohoc vetem bashke ??
Kshu jan kto , u del ndonjeri me buz te fryra e te harrojne po ska problem se me te forte behemi . ???

Back
Lartë