Esht dashnorja ime kjo erdhi me me kontrolluPo ti mi zog nga erdhe??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Esht dashnorja ime kjo erdhi me me kontrolluPo ti mi zog nga erdhe??
Mos mfut gje ngoje mua...vet beni ca tdoni ????????Ik e fli gjume me pulat Ik .. upupupu ??
Gjume te embel & naten e mire , se @hena -s .. do ti fus corapin ne goje .. fli I qete .???
Lere se ska mendere ... thjesht po kruhet ??Mos mfut gje ngoje mua...vet beni ca tdoni ????????
Po ti mi zog nga erdhe?
Nga periferiaPo ti mi zog nga erdhe??
Mos mfut gje ngoje mua...vet beni ca tdoni ????????
Aaaaa u kruafshi me tel enesh ju...gjithe kta cuna kruheni me njera tjetren ????Lere se ska mendere ... thjesht po kruhet ??
Pse për gjumë është kjo mbledhja në këtë shtëpi mo?? ?Medet??
Tani sme ze me gjumi?
Skisha fjet nga i her si mret ene thaah ta provoja 7 minutsh gjum n kolltuk?Pse për gjumë është kjo mbledhja në këtë shtëpi mo?? ?
Të kap gjumi edhe shtrirë për tokë pa metak ??Skisha fjet nga i her si mret ene thaah ta provoja 7 minutsh gjum n kolltuk?
Pse na bën gizili ?
Hahahahajhaha qenkemi shumë !??Meqënëse po vjen fundjava mendova t'ju çoj me pushime në pyll ?
View attachment 131330
Shtëpitë janë të ngrohta, megjithatë në mungesë të druve sajohuni vet ?
View attachment 131331
Fillojmë atëherë...
Për vete kam zgjedhur @Rrelse dhe @Nikoleta ?
@centos me @Mignonne
@Zana me @Plusbellelavie @Revenant dhe @Whiskey .Ka vend shtëpiza boll për katër veta ?
@Lina me @ZEUS @STONE_HEAD dhe @Pepsi
@Fiore me @Noah @Claa dhe @Imp4ct
@Liber8 me @LAYLA @Shkupjanee dhe @Lora që të njihen paksa ?
@Dea @Ai_Tipi @Babydoll dhe @Kola^Bosss
@Çomi me @Haribo @Ablla dhe @i_shemtut
@Moza me @Perla_Nera dhe @Punk1 ?
@Dredhza me @Chilling @Ersaa dhe @Dibrani
@HIM me @AnXheliNa @hena dhe @nsr
@Klodii me @Caramele @CuF| dhe @Aşk
@ABC me @The_Joker @Shkupjanee dhe @Tringushe
@BigBrother me @KaTiLe
Kaq për momentin se mu mbaruan fondet për biletat.
Bëfshi qejf ?
Cka do te jet nevoja per knaqesin tende e bejUne mendoj sponsor @centos menaxhimin @AnXheliNa edhe nja 4 dite prz i do robi pa wifi ?
Mos prano miq zeuso se ato sdonin me ardh me krevat me vete?
Fut vetem majen e kembes ti, se ka ven ene per tyHahahahajhaha qenkemi shumë !??