Mundesisht binde edhe @Liber8 te shkoje ne hotel se turp t'ju urdheroj nje goc e vogel ??
Cka kam te beje une me ju ketu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mundesisht binde edhe @Liber8 te shkoje ne hotel se turp t'ju urdheroj nje goc e vogel ??
He ca?!
Pune shpije ?Cka kam te beje une me ju ketu ?
Po de, cilat pune se shtepia ka shume pune loolPune shpije ?
Ti do lash enet per fillim kurse @The Shark do laj rrobat. Pasi ti kryeni keto ja u ndaj detyrat tjera ?? ahhahahaPo de, cilat pune se shtepia ka shume pune lool
MireHic ti the e para ?
Edhe dy jave ne ishujt Bahama a don me tdergu ? LoolTi do lash enet per fillim kurse @The Shark do laj rrobat. Pasi ti kryeni keto ja u ndaj detyrat tjera ?? ahhahaha
Shkoj vet pasi ti perfundoni punet ju cunat. Dhe jo ne Bahamas jo,e kam ne plan tjeter kund kete vere ??Edhe dy jave ne ishujt Bahama a don me tdergu ? Lool
Mire ik na bli ndonje freskuese tani sa u be vap ??Jam e zonja e puneve por meqenese jeni shumice,une do jem e llastuara e shpis ???
Vec punoni ju se une ju mbaje me pije ????Mire ik na bli ndonje freskuese tani sa u be vap ??
Une urdhera smarr, dije kete xdShkoj vet pasi ti perfundoni punet ju cunat. Dhe jo ne Bahamas jo,e kam ne plan tjeter kund kete vere ??
Pse sjemi te dashurum ne?
jem tu shku me pastru jem puntor dru jo burr e gru@Kosoovaarkaa oj gru hajde moj se kena me fshi e me pastrue ???
Une vdes e ty ne ne mes kater udhesh nuk te le larg qofteE shoh që do të më heqësh qafe duke më ngrën zemrën?? dhe ta kesh të gjithin @The_Joker ?
Vazhdoni bashk ju se nuk ja u prish lumturinë????
Të dua të gjallë??çësht kjo me vdek ????Une vdes e ty ne ne mes kater udhesh nuk te le larg qofte
Vetem ti me miremban mua ?Të dua të gjallë??çësht kjo me vdek ????