Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me pastertin merrem vete se jam meraklie, vetem ne guzhin mos me lini se nuk eshte fusha ime?Une do rregulloj krevatin ne mengjes ?
Me pastertin merrem vete se jam meraklie, vetem ne guzhin mos me lini se nuk eshte fusha ime?
po maj mes dy djemve une kurr joPershendetje Anetare
Lajmerim:
@Luledielli ma ka dhene me qera sot kete temen e saj per shkak te fluksit qe kishte ne inbox..
Te gjitheve na ndodh qe kur duam te marrim pushimet bejme ato kerkimet dhe prenotimet neper resorte apo dhe gazionere
Ndodh qe jemi gjithmone te pakenaqur si me cmimet apo me ambjentet....
Jam e sigurte qe edhe me tagt qe do ju bej une do mbeteni te pakenaqur por pune e madhe fort
duke qene se e keni neglizhuar pastertine dhe rrini e giliviloseni me komshijet e shkalleve e jo me ato qe keni neper shtepi, eshte bere nje rremuje shume e madhe ne Shtepine e Netedy
View attachment 107570View attachment 107571
si fillim kapni fshesat e me pas rrembeni pjestaret qe ju kane rene per hiseeeee
@Luledielli une shtepine tone e kam bere xixe pzView attachment 107572
Meritoj shume gjone te mira
Le te vijoje tani emerimi i bashkejetueseve
@HERA @Fiore dhe @centos do jetoni bashke kete jave
@ABC @sena dhe @Ersaa jeni ne nje shtepi
@Redbull @Claa dhe @i_shemtut jeni bashke
@Dea @Dee dhe @Çomi jeni bashke
@Imp4ct @Hena dhe @Lei jeni bashke
@Poker @Loku_t @Kosoovaarkaa bashke
@Dariel @Caramele dhe @Itss_Girl bashke
@NOUR @MaLvA dhe @Deniss bashke
@Moza @The_Joker @Peperina bashke
@RedAngel @The Shark @Liber8 bashke
@melek-_- @EkzoTiiKee dhe @Llaqi bashke
@Nerv @nsr dhe @CuF| bashke
@ANGELIQUE @Arina dhe @POSEIDON bashke
@Opus @Lois @itoni bashke
@Luledielli @Rrelse dhe T e humbur @Albert89
Para se te zihemi po ju qerasView attachment 107573
Ta kaloni bukur javen!
Ste kam.çiftu për sex por me bo punt?po maj mes dy djemve une kurr jo
po maj mes dy djemve une kurr jo
Bashke mund lujm edhe tavull. Jo vec pune. ?As une ngela tu be pune edhe javen qe isha me nervin![]()
![]()
Ti je lushnjari??Hajde "kompozim" hajde! Nje Çame, nje Kuksiane dhe nje "Lushnjar" nen nje "çati"???
Ste kam.çiftu për sex por me bo punt?![]()
he de se se je tum qu me vllla aty per pun thot shkon per pun kthehesh dy muj 6 zanSte kam.çiftu për sex por me bo punt?![]()
Zdi gjo, di qe gatuhet grosha dhe pasta al forno ?Kuzhinen e perdor per imagjinatat e erreta ?
i baj vet un jam e zojaPo sa do ti?
i baj vet un jam e zoja
ehhh per qat svi me juveJane ca pune qe si ben dot vetem.
ehhh per qat svi me juve
Eee na Lushnja jam, shalqinj kam shitur...??Ti je lushnjari??
Jo jo do iki me pushime kte jav ma.fshini emrinBashke mund lujm edhe tavull. Jo vec pune. ?